Samen meer Klantimpact

Als nummer één food retailer van Nederland begrijpen we dat het leven van onze klanten een uitdaging kan zijn. Onze ambitie is hen alle ingrediënten voor een beter leven te bieden. Daarbij helpen wij onze klanten bij de dagelijkse keuze van beter, makkelijker, gezonder, lekkerder en natuurlijk betaalbaar eten in een veranderende wereld. Dit betekent dat we blijven vernieuwen, voor onze klanten. Nu al vullen we dagelijks zo’n 5 miljoen bordjes. Met meer dan 1.000 winkels in Nederland en België en op ah.nl. Iedere dag werken wij aan nieuwe manieren van (online) boodschappen doen met het gezondste en meest verse aanbod en de meest moderne technieken. Zo maken we boodschappen doen makkelijker, gezonder en lekkerder.  Samen gaan we voor meer klantimpact.

 

Een passende baan voor nu, met kansen voor daarna

Beter leven is niet alleen voor klanten een uitdaging maar ook voor het vinden van werk dat bij je past. Bij Albert Heijn snappen we dat iedere stap in je carrière weer een nieuwe uitdaging is. En wat dat betreft hebben we je een hele wereld te bieden, een wereld die verder gaat dan goede arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Albert Heijn in de winkel is niet zomaar een baan. Het betekent werk met betekenis. De hele buurt komt bij jou over de vloer, als klant, maar ook als medewerker. Het is werk met veel verantwoordelijkheid, niet alleen voor je klatnen. Ook voor de buurt, je medewerkers en het financiele resultaat van je winkel. Waarin hoge omzetten gedraaid worden.  Je werkt samen met collega’s die net als jij graag voorop willen blijven lopen en verschil willen maken. Je werkt met én leert van experts in hun vakgebied en je krijgt “best in class” begeleiding om je eigen ontwikkeling en loopbaan vorm te geven. Daarmee is kiezen voor een baan bij Albert Heijn niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later.

Als grootste supermarkt van Nederland bieden we veel leuke collega’s. Samen werken we aan het vergroten van onze ‘Echt Vers’ reputatie en het makkelijker maken van boodschappen doen door het toepassen van nieuwe technologieën. Zo dragen werknemers van Albert Heijn bij aan een aangenamer dagelijks leven van de mensen in hun eigen buurt.

Dat is het lekkere van werken bij Albert Heijn.

 

Wil jij onderdeel uitmaken van het managementteam in één van onze winkels? Bekijk de rollen Manager VersManager Operatie en Manager Service .