Vandaag succes. En wat doe je morgen?

Iedere dag vijf miljoen gevulde bordjes; dat is de impact van Albert Heijn op Nederland. Door onze klanten iedere dag te voorzien van de beste en gezondste producten met een uitstekende service, bieden wij alle ingrediënten voor een beter leven voor iedereen. Dit doen we met 900 winkels en vijf distributiecentra.

Alles voor je klant, medewerker en buurt

We willen de allerbeste zijn. Die ambitie creëert veel kansen voor jou. Als manager in de operatie ben je de spil van ons bedrijf en vragen we je om datgene te doen wat goed is voor je klant, je medewerker en je buurt. Je bent verantwoordelijk voor een groot en divers team van medewerkers. Door je medewerkers te inspireren, te coachen en hen met plezier te laten werken, haal je het beste in hen naar boven. Elke dag bij Albert Heijn is een nieuwe kans om klanten, medewerkers en de buurt te verrassen en inspireren. Om zo samen met jouw team resultaten te halen.

Met Albert Heijn kom je verder

Wij vinden het belangrijk dat je kunt groeien in je werk en daarom dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Albert Heijn geeft jou de ruimte en de kans om je talenten te ontdekken en te doen waar je goed in bent. Jezelf verder te ontwikkelen in retail-management met de kracht van de grootste en meest succesvolle retailer van Nederland als steun in de rug.

Je arbeidsvoorwaarden zijn goed

Je wordt bij Albert Heijn beloond met een goed salaris en met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke bonusregeling en deel je mee in de winst.

Je wilt verbinden

Bij Albert Heijn zijn we altijd op zoek naar mensen met een HBO en WO achtergrond die willen verbinden, kansen zien en die durven te realiseren. Herken jij je hierin? Dan is een carrière in de operatie van Albert Heijn echt iets voor jou!