Winkel

Elke avond vullen we meer dan 6 miljoen borden van onze klanten, dat is best aardig wat toch? Daarom hebben wij ook voor jou de perfecte (bij)baan voor een goede start op de arbeidsmarkt. In de winkel kun je bijvoorbeeld werken als Vulploegmedewerker, Kassamedewerker, Teamleider of op de versafdeling. Met hulp van je leidinggevenden en collega’s kom je erachter waar je goed en minder goed in bent. Krijg je de smaak te pakken? Dan kun je bij ons extra taken krijgen en opleidingen volgen, om door te groeien naar functies als teamleider of verkoopmedewerker. Ook kun je bij ons een leer-werktraject doen of stage lopen. Naast een goed salaris en doorgroeimogelijkheden hebben werk je met veel collega’s uit je eigen buurt. De kans is dan ook groot dat je met je vrienden aan het werk kan, of nieuwe vrienden maakt!

Je kunt op ons rekenen

Albert Heijn in figures

0

collega's

0

winkels

0

% korting op de boodschappen

0

eerste winkel

0

keer op rij favoriete werkgever onder scholieren/studenten


In elke winkel zijn er verschillende functies en er is er altijd wel één die het beste bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld klanten adviseren, ze helpen met het vinden van producten of de winkel op orde houden. Bij Albert Heijn willen we ons werk altijd op de allerbeste manier doen en onze klanten optimaal helpen. Dus als jij van lekker eten en drinken houdt en graag anderen helpt, dan is werken bij Albert Heijn iets voor jou!  

Servicemedewerker Kassa

Als Servicemedewerker kassa ben jij het visitekaartje van de winkel en zorg jij ervoor dat de klanten blij jouw winkel verlaten. Naast het werken achter de kassa, ben je eventueel ook actief op het zelfscanplein en zorg je voor een goede en snelle afhandeling van de aankopen.  

Vulploegmedewerker

Als Vulploegmedewerker ben jij een belangrijke schakel in het team en zorg je ervoor dat de schappen goed gevuld zijn en de winkel er mooi uitziet. Samen met je collega's werk je hard, maar er is ook genoeg tijd voor gezelligheid en lol.

Kwaliteitsmedewerker

Als Kwaliteitsmedewerker draag jij bij aan een schone en veilige winkel voor iedereen. Samen met je collega's van de vulploeg zorg je ervoor dat alles er spik en span uitziet.

Versmedewerker

Als Versmedewerker ben je werkzaam op de afdelingen kaas, brood of groente & fruit. Je wordt op deze gebieden dan ook een specialist en kunt er van alles over vertellen. Klanten verwachten van jou productkennis en het beste advies. Zo leer jij bijvoorbeeld welke kaas geschikt is voor de kaasfondue, welk brood glutenvrij is of wat de groenten zijn van het seizoen. Dit alles natuurlijk geserveerd met een brede glimlach.

Servicemedewerker Zelfscan

Als Medewerker Zelfscan ben je de spil tussen de klant en onze winkel. Jij begeleidt klanten op het zelfscanplein en biedt ze daarbij de nodige hulp en service. Je hebt hierbij veel contact met klanten en je collega's en bent altijd in beweging. Dit maakt het werk lekker afwisselend. 

Shiftleider

Als Shiftleider ben jij de spil van het team en zorg je dat alles op rolletjes loopt. Met jouw kennis en ervaring ben je in staat om je team te coachen en te begeleiden. Je hebt veel contact met onze klanten en bent samen met de andere Shiftleiders verantwoordelijk voor een soepel en efficiënt proces, van het lossen van de vrachtwagen tot aan het winkelmandje van de klant.  

Manager

Als Manager (Operatie, Service of Vers) ben jij de spil van de afdeling en geef je leiding aan medewerkers en Shiftleiders. Je bent het aanspreekpunt voor zowel je team als onze klanten en zorgt voor optimale service. Jouw inspirerende en coachende leiderschapsstijl zorgt voor tevreden klanten die geïnspireerd zijn om gezond en lekker te eten.  

Supermarktmanager

Wist je dat een gemiddeld winkelteam uit wel 120 collega’s bestaat? Vast niet! Als Supermarktmanager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de hele winkel. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de klanten tevreden zijn en dat er iedere dag ruim 6 miljoen borden gevuld worden. Je bouwt niet alleen een band op met je team, maar ook met de klanten van jouw winkel.  

Je nieuwe collega's

Chayenne van Hoof

Continu een nieuwe uitdaging.

Robbert van Swol

Ik krijg alle ruimte om te zoeken wat bij mij past.

Yarinda Berger

Ik kan mijzelf ontwikkelen tot de leidinggevende die ik wil worden.

Amber Vergeer

Met een lach op mijn gezicht klanten helpen, en net iets meer doen. 

Nick de Vries

Het is altijd gezellig met mijn collega’s en dat vind ik belangrijk.

Leroy Offermans

Op jonge leeftijd mocht ik al leidinggeven, hoe gaaf is dat!

Danny van Egmond

Nieuwe ervaringen? Kom maar op!

Steffany Schoemaker

Genoeg te leren, maar ook veel raakvlakken met mijn vorige werk.

Meer dan 4.000 winkel banen staan voor je klaar

Bekijk ons overzicht van alle vacatures en gebruik de zoek- en filtermogelijkheden om snel jouw vacature te vinden.

De Albert Heijn socials

Wat gebeurt er op onze kanalen?

Nog niet de baan gevonden die je zoekt?

Maak dan een Jobalert aan en je ontvangt een mail als er nieuwe vacatures zijn.