Ontwikkel je talent. 
Maak er werk van.

Een stage bij Albert Heijn betekent

... veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief, waarbij je impact maakt op onze klanten. Bij ons mag je écht gave dingen doen!

... een stagevergoeding van €450 – €500 per periode en reiskostencompensatie afhankelijk van jouw reisafstand (ongeacht bezit van studentenreisproduct).

... een leerzame periode door intensieve begeleiding en de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden binnen onze koffiecultuur.

... doorgroeimogelijkheden bij jou op de afdeling of elders bij een van onze merken.

... de mogelijkheid om deel te nemen aan uitjes georganiseerd door Young Ahold Delhaize en onze evenementencommissie.

Jij bent

... op zoek naar een hbo of wo meewerkstage voor 4-5 dagen per week voor 5-6 maanden vanaf februari 2024. Ruimte om een opdracht te schrijven in combinatie met 4 dagen meewerken is in overleg mogelijk.

... nieuwsgierig naar de wereld van retail en Albert Heijn in het bijzonder. 

... een aanpakker en neemt graag initiatief. Daarnaast kan je goed zelfstandig werken en hebt affiniteit met retail. Als je al gewerkt hebt in één van onze winkels is dat een pré.

Bekijk onze vacature highlights, lees meer over onze stagerichtingen of connect met ons op Magnet.meStage lopen bij een van onze andere merken? Bekijk onze stagevacatures bij EtosGall & Gall of Ahold Delhaize


Ben je op zoek naar een BOL- of BBL-stage? Bekijk dan hier onze vacatures. 


Vacature highlights

Stage Business 2 Business

Stage Presentationmanagement

Stage Videoproductie (Studio)

Stage Planning Design

Stage HR Operatie Support

Stage Mensenrechten

Onze stagerichtingen

Commercie

Het runnen van je eigen winkel binnen de winkel van Albert Heijn, zo kun je onze afdeling het beste beschrijven. De afdeling Merchandising & Sourcing is namelijk opgedeeld in verschillende categorieën. Voorbeelden hiervan zijn: Ontbijt, Groente & Fruit of de Bakkerij. Hierbij houdt elke categorie zich bezig met het behalen van één doel: een goede prijs voor het juiste product, tegen de juiste voorwaarden. Omdat we bezig zijn met alles wat betrekking heeft tot de in- en verkoop van onze producten heb je veel impact op het dagelijks leven van onze klanten. Wil jij ook je resultaten terugzien in de winkel?

 • Category Management; je houdt je bezig met commerciële targets, productontwikkeling, promoties en productkwaliteit.
 • Presentatie Management; waar jij je bezighoudt met schappenplannen; de juiste indeling en ruimte voor het juiste product!
 • Prijs Management; waar je verantwoordelijk bent voor de verkoopprijzen in onze winkels. Middels big-data analyses breng je klantgedrag in kaart en bepalen we de optimale prijs!
 • Product Data; waar jij ervoor zorgt dat alle informatie die onze producten beschrijven correct worden binnengehaald, opgeslagen, verrijkt en gedeeld!
 • Sourcing; je houdt je bezig met de inkoop van producten en gaat mee naar onderhandelingen met leveranciers.

AH Tech Labs

AH Technology Labs is hét innovatie lab van Albert Heijn, bestaande uit business developers, softwareontwikkelaars en UX-ontwerpers. Ze creëren en ontwikkelen 'next big things' om de service van Albert Heijn te verbeteren en bij te dragen aan ons doel om een Food & Tech bedrijf te worden. Het team maakt gebruik van de Lean Start-up methode om klant- en bedrijfsuitdagingen op te lossen en nieuwe bedrijfsmodellen te vinden. Wil jij onderdeel uitmaken van dit team? Kom dan stage lopen als: 

 • Software Developer; zij ‘bouwen’ de nieuwste innovaties, zoals een applicatie om voedselverspilling tegen te gaan.
 • Business Developer; hier werk je direct samen met de business. Je houdt je o.a. bezig met het opzetten van innovaties, maken van analyses en business cases. 
 • UX-designer; hier draai je mee in zowel het innovatie team als het UX-team van Albert Heijn. Je houdt je bezig met de designs van deze innovaties en krijgt de kans om te werken aan allerlei soorten projecten vanuit de organisatie.


Marketing & Communicatie

Het informeren, motiveren, inspireren en vermaken van klanten én medewerkers. Dat zijn de vier doelen die de afdeling Marketing & Format heeft. Met deze doelen leveren wij een bijdrage aan de visie van Albert Heijn: het meest geliefde bedrijf van en voor Nederland. Hoe wij dit doen? We ontwikkelen o.a. vernieuwende marketingcampagnes en voeren innovaties door in het winkelbeeld. Daarbij houden wij ons bij Marketing & Format bezig met de inrichting van onze winkels, reputatiemanagement, events en social media. Wil jij onderdeel uitmaken van één van onze creatieve teams? Kom dan stage lopen bij:

 • Creative Marketing; waar je mee werkt aan verschillende campagnes voor zowel de spaaracties in de winkel, de ontwikkeling van campagne middelen zoals tv of radio en andere content!
 • Own Brand & Brand Strategy; hier ga je aan de slag met de positionering en ontwikkeling van onze eigen merken zoals onze Perla koffie of Delicata chocolade.
 • Format; waar ze zich bezighouden met de winkelinrichting en innovaties in het winkelbeeld.
 • Broadcasting; hier houd je je bezig met de inkoop en mediaplanning van o.a. commercials op tv of online promoties.
 • Communicatie; hier ga je meedraaien in het team dat verantwoordelijk is voor in- & externe communicatie, content management, eventmanagement en social media-activiteiten!

De ervaringen van onze stagiaires

Wat ons drijft

Stage lopen bij Albert Heijn betekent

Inclusieve werkplek

Inclusieve werkplek

Zinvol werk

Zinvol werk

Impact maken

Impact maken

Overtref jezelf

Overtref jezelf

Planning

Probeer alvast na te denken over welke diensten (dagen/tijden) je zou kunnen werken.