Ontwikkel je talent. 
Maak er werk van.

Talent Track

Als starter op zoek naar mooie uitdagingen? Wil je helpen om onze transitie naar een hybride food & tech bedrijf te versnellen? Ben je klaar om de manier waarop miljoenen mensen eten kopen en ervan genieten opnieuw uit te vinden? Als je antwoord 3 keer ja is, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 Lees meer               

Stage

Wil jij ook impact maken op Nederland en je resultaten terugzien in onze winkels? Vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam werken wij iedere dag om het leven van onze klanten een beetje beter en makkelijker te maken. Je kunt je nu aanmelden voor stages per september 2023.

Duale opleiding

Bij Albert Heijn is het mogelijk om een BBL-traject op niveau 2, 3 én 4 te volgen. Speciaal voor jou is er een versneld programma ontwikkeld. Hierdoor kun jij in een verkort traject een erkend mbo-diploma behalen. Tijdens het mbo-duaal traject bij Albert Heijn combineer je leren en werken. Dit betekent dat je vier dagen per week werkt en één dag per week studeert. We bieden je een contract aan van minimaal 20 uur per week. Daarnaast krijg je volgens onze CAO per uur uitbetaald. Hierdoor kun je werkervaring opdoen, geld verdienen én een erkend diploma behalen. 

Lees meer               

Blijvend ontwikkelen

We geloven dat het belangrijk is je continu te blijven ontwikkelen. In de gedragingen en manier van werken die wij belangrijk vinden om in verbinding samen te werken met collega’s, én in je functionele expertise op vakkennis en benodigde skills. Zo blijven wij ons ontwikkelen als de beste food retail experts.

Voor de ontwikkeling van jouw skills hebben we voor verschillende expertises onze AH Academy: ontwikkelen voor verschillende food tech vakgebieden, bestaande retail expertises én opkomende expertises, waarmee onze collega's de beste in hun vak kunnen worden én blijven. Als expert blijf je voortdurend ontwikkelen op basis van je persoonlijke ontwikkelbehoefte. De Academy biedt je ontwikkelmogelijkheden, zoals trainingen en inspiratie. Maar het begint bij jou als professional, je bent zelf aan de slag en actief op zoek naar kansen om jezelf te overtreffen. Dat doe je bovendien samen, als een lerende community, door elkaar te blijven inspireren en kennis te delen van binnen én buiten Albert Heijn. Bij Albert Heijn kan je een levenlang leren.

Hoofdkantoor

Yuan Fu

Ik werk aan de real nerdy stuff.
Hoofdkantoor

Juup Hietbrink

Programmeren, innoveren, volop met tech bezig zijn: dat moest het worden.
Hoofdkantoor

Sukhuma Wattanasiriwech

Ik bleek een techneut in hart en nieren.
Winkel

Leroy Offermans

Op mijn 17de mocht ik al leidinggeven, hoe gaaf is dat!
Winkel

Chayenne van Hoof

Continu een nieuwe uitdaging.
Hoofdkantoor

Saranna van Otterloo

Albert Heijn is voor mij de organisatie waar ik mijn kansen zie.
Winkel

Robbert van Swol

Ik krijg alle ruimte om te zoeken wat bij mij past.

Wat ons drijft

Werken bij Albert Heijn betekent

Inclusieve werkomgeving

Inclusieve werkomgeving

Zinvol werk

Zinvol werk

Impact maken

Impact maken

Overtref jezelf

Overtref jezelf