Onze familie leren kennen?
Maak er werk van.

Werken met de allerbeste

Wij delen een passie voor het leveren van lekker eten, genieten, beauty en innovaties. Maar ook voor het creëren van een inclusieve werkplek met mooie carrièremogelijkheden. In Nederland en wereldwijd.

Etos, het grootste gezondheids- en wellnessplatform van Nederland, is al meer dan honderd jaar de vertrouwde drogisterij van klanten. Met winkels door heel Nederland is er altijd een Etos in de buurt waar gediplomeerde drogisten deskundig advies kunnen geven. Etos helpt haar klanten om zich goed te voelen - zowel in de winkel als online.

Naar de website

Gall & Gall is dé drankenspecialist van Nederland, met meer dan 600 winkels verspreid over het hele land. We zijn liefhebbers van een goed glas, of dat nu een zeldzame Bordeaux is of een frisse Argentijnse zomerwijn, een klassieke jenever of de nieuwste mocktail. Tegelijk zijn we een grote, professionele organisatie waar je kunt uitgroeien tot een echte kenner en adviseur.

Naar de website

Ahold Delhaize is een van 's werelds grootste foodretailgroepen en toonaangevend in zowel supermarkten als e-commerce. Samen helpen we mensen goed te eten, tijd te besparen en beter te leven - zo maken we het verschil in het leven van miljoenen klanten.

Naar de website

Met een aanbod van 41 miljoen unieke producten hebben klanten van bol.com een ruime keuze. Daarom winkelen 13 miljoen Nederlanders en Belgen op het online winkelplatform. Bol.com werkt samen met meer dan 48.500 lokale ondernemers die via haar platform verkopen.

Naar de website

Onze brands in cijfers

0

collega's

0

App gebruikers
per dag

0

winkels

0

miljoen borden
Iedere dag

0

Bezorgingen

Samen staan we sterk