Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.
Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Daarom hebben wij bij Albert Heijn een missie:
Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

Impact.
Nu al vullen we dagelijks ruim 6 miljoen bordjes. Als Albert Heijn zijn we er altijd en overal voor onze klanten. Met meer dan 1.100 winkels in Nederland en Vlaanderen, op ah.nl, 8 home shop centers en 6 distributiecentra zijn we altijd dichtbij. Iedere dag werken wij aan nieuwe manieren van (online) boodschappen doen met het gezondste en meest verse aanbod. Zo maken we boodschappen doen makkelijker, gezonder en lekkerder.

Werken bij Albert Heijn is niet zomaar een baan. Het betekent werk met betekenis, in een informele cultuur met een inspirerend team dat net als jij graag voorop willen blijven lopen en verschil willen maken. Zo heeft iedere collega met zijn of haar talent impact op het leven van al onze klanten. Je werkt met én leert van experts in hun vakgebied. Jouw ontwikkeling staat centraal. Daarin begeleiden we je en helpen je jouw loopbaan vorm te geven. Daarmee is kiezen voor een baan bij Albert Heijn niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later.

Een uitdaging die past bij (bijna) al je wensen.
Naast goede arbeidsvoorwaarden wil je ook een baan met uitdagende projecten en een baan waarmee je echt verschil kunt maken.  Een baan waarin je kunt groeien. Bij Albert Heijn vindt je werk dat voldoet aan al jouw wensen, nu en straks. Dat is het lekkere van Albert Heijn.

  • Persoonlijke groei ondersteund met begeleiding om je eigen ontwikkeling en loopbaan vorm te geven.
  • Samenwerken met collega’s en experts in hun vakgebied.
  • Herkenbaar werk, altijd dichtbij.
  • Betekenisvol werk met impact.
  • Informele cultuur.

Voor dit complete aanbod, verwachten wij ook wat van jou. Allereerst dat je jezelf graag blijft ontwikkelen als mens en als expert. We verwachten dat je durft te doen en je kennis, vaardigheden en ervaring inzet om samen met je collega’s onze klantimpact iedere dag weer te vergroten.

Dat is het lekkere van werken bij Albert Heijn
Werken bij Albert Heijn betekent flexibel samenwerken. Vanuit huis en op ons hoofdkantoor in Zaandam. Wil je mee werken aan het vergroten van de klantimpact van Albert Heijn? Kijk dan of er een vacature is die aansluit op jouw kennis, ervaring en ambitie.