Samen meer Klantimpact
Als nummer één food retailer van Nederland begrijpen we dat het leven van onze klanten een uitdaging kan zijn. Onze ambitie is hen hierbij alle ingrediënten voor een beter leven te bieden.

Beter leven is niet alleen voor klanten een uitdaging maar ook voor het vinden van werk dat bij je past. Bij Albert Heijn snappen we dat iedere stap in je carrière weer een nieuwe uitdaging is. En wat dat betreft hebben we je een hele wereld te bieden, een wereld die verder gaat dan goede arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Albert Heijn is werk met betekenis, in een informele cultuur met inspirerende teamgenoten die net als jij graag voorop willen blijven lopen en verschil willen maken. Je werkt met én leert van experts in hun vakgebied en je krijgt “best in class” begeleiding om je eigen ontwikkeling en loopbaan vorm te geven. Zo heeft iedere werknemer met zijn talent impact op het leven van al onze klanten en wordt iedereen inhoudelijk gestimuleerd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Daarmee is kiezen voor een baan bij Albert Heijn niet alleen een baan met impact nu, maar ook voor later.

Een uitdaging die past bij (bijna) al je wensen.

Naast goede arbeidsvoorwaarden wil je ook een baan met uitdagende projecten en een baan waarmee je echt verschil kunt maken.  Een baan waarin je kunt groeien. Bij Albert Heijn vindt je werk dat voldoet aan al jouw wensen, nu en straks. Dat is het lekkere van Albert Heijn.

  • Persoonlijke groei ondersteund met “Best in class” begeleiding om je eigen ontwikkeling en loopbaan vorm te geven.
  • Samenwerken met vaardige collega’s en experts in hun vakgebied.
  • Betekenisvol werk met impact.
  • Informele en inspirerende cultuur.

Voor dit complete aanbod, verwachten wij ook wat van jou. Allereerst dat je jezelf graag blijft ontwikkelen als mens en als expert. We verwachten dat je durft te doen en je kennis, vaardigheden en ervaring inzet om samen met je collega’s onze klantimpact iedere dag weer te vergroten.

Dat is het lekkere van werken bij Albert Heijn

Werken bij Albert Heijn betekent flexibel samenwerken. Vanuit huis en op ons hoofdkantoor in Zaandam. Wil je mee werken aan het vergroten van de klantimpact van Albert Heijn? Kijk dan of er een vacature is die aansluit op jouw kennis, ervaring en ambitie.