Wij bieden jou

Iedere dag vijf miljoen gevulde bordjes; dat is de impact van Albert Heijn op Nederland.
Je zorgt ervoor dat wij als retailer vooroplopen in vernieuwing en dat Nederland iedere dag lekker en gezond kan eten.
Werken bij Albert Heijn betekent onze klanten iedere dag te voorzien van de beste en gezondste producten. Hiermee bieden we alle ingrediënten voor een beter leven voor iedereen.
Bij de marktleider in de Nederlandse retail heb je toegang tot best in class en inspirerende opleidingen en begeleiding, waarbij jij regie houdt over jouw eigen ontwikkeling en loopbaan.
Bij Albert Heijn ben je onderdeel van een groeiende, dynamisch en succesvolle organisatie. Als marktleider in Nederland lopen we, samen met jou, voorop in vernieuwing.
Een open cultuur waar je samenwerkt met collega’s die verstand van zaken hebben en net als jij graag dat extra stapje zet.

Impact van Albert Heijn op Nederland

Iedere dag zorgen we dat zo’n vijf miljoen bordjes gevuld kunnen worden; dat is de impact van Albert Heijn op Nederland. Er werken meer dan 1.500 professionals op het hoofdkantoor van de grootste en meest succesvolle retailer van Nederland eraan om het meest gezonde en geliefde bedrijf van Nederland te worden. Met trots zorgen we ervoor dat we onze klanten iedere dag weer verrassen met de beste en gezondste producten. Zo bieden wij de ingrediënten voor een beter leven voor iedereen.

Je zorgt ervoor dat wij als retailer voorop lopen in vernieuwing

Als medewerker bij Albert Heijn doe je er toe. Onze medewerkers hebben één ding met elkaar gemeen: samen zorgen ze ervoor dat wij als retailer vooroplopen in vernieuwing en dat Nederland iedere dag lekker en gezond kan eten. Je bent een professional en werkt graag samen met mensen die ook verstand van zaken hebben. Je bedenkt niet alleen ideeën, maar realiseert deze ook. Door initiatief te nemen en het plezier in wat je doet, geef jij vorm aan het succes van vandaag en de toekomst van morgen. Zo weet je samen met je collega’s duurzame resultaten te halen.

What’s next?

Als jouw klus succesvol is gebleken is jouw eerste gedachte: “What’s next?” Want vernieuwen houdt nooit op! Net als jouw eigen ontwikkeling. Albert Heijn biedt jou betekenisvol werk in een uitdagende werkomgeving waarin aandacht is voor zelfontplooiing en continu leren. Bij de marktleider in de Nederlandse retail heb je toegang tot best in class en inspirerende opleidingen en begeleiding, waarbij jij regie houdt over jouw eigen ontwikkeling en loopbaan. Zo maak je niet alleen het verschil voor onze klanten, maar ook voor jezelf.

Je arbeidsvoorwaarden zijn goed

Je wordt bij Albert Heijn beloond met een goed salaris en met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke bonusregeling en je deelt mee in de winst.

Kansen zien en ze samen realiseren

Bij Albert Heijn zijn we altijd op zoek naar mensen met een HBO en WO achtergrond die innovatieve ideeën hebben, beslissingen durven nemen én grenzen verleggen. Zie jij kansen en wil je die samen met andere professionals realiseren? Dan is een carrière op het hoofdkantoor van Albert Heijn echt iets voor jou!

Afdelingen

 • Legal

  De afdeling Legal regelt alle juridische zaken van Albert Heijn in de breedste zin van het woord. Bij Albert Heijn Legal reikt je impact verder. Je biedt ook ondersteuning aan Etos, Gall & Gall en Ahold Delhaize Coffee Company in Nederland en België.

  Meer over Legal
 • IT

  IT is het fundament van de groeistrategie van Albert Heijn, door het bieden en ontwikkelen van innovatieve, schaalbare en exporteerbare IT-oplossingen. Informatie- en andere technologie is steeds belangrijker voor het garanderen van de allerbeste kwaliteit in onze dagelijkse bedrijfsvoering, iedere dag weer.

  Meer over IT
 • Real Estate & Construction

  Real Estate & Construction draagt daarmee bij aan de duurzame groei van onze merken. Onze medewerkers houden zich bezig met vastgoed analyse, uitbreiding & ontwikkeling, winkelinrichting en strategisch beheer. Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan een van de grootste vastgoedbedrijven van Nederland?

  Meer over Real Estate & Construction
 • Finance

  Voor een sterke, concurrerende positie is goed inzicht in de actuele financiële status nodig. Weten wat de markt doet, wat acties opleveren en waar we winst behalen. Daar hebben wij onze financiële specialisten voor.

  Meer over Finance
 • Human Resources

  Het aantrekken, behouden en ontwikkelen van medewerkers die zorgen voor het succes van de organisatie, is waar het om draait bij Human Resources (HR).

  Meer over Human Resources
 • E-commerce

  Albert Heijn Online biedt klanten nieuwe manieren van boodschappen doen. En onze digitale formats bieden klanten uitgebreide hulp bij het onthouden en kiezen van de boodschappen. Allemaal om onze klanten op een zo’n makkelijk mogelijke manier online boodschappen laten doen.

  Meer over E-commerce
 • Marketing, Format & Communicatie

  Marketing, Format en Communicatie heeft als doel onze klanten en medewerkers te informeren, motiveren, inspireren en vermaken. Dit doen we door marketing- en communicatiecampagnes te ontwikkelen die bijdragen aan de missie van Albert Heijn: Het meest geliefde en gezonde bedrijf van Nederland, voor iedereen.

  Meer over Marketing, Format & Communicatie
 • Merchandising & Sourcing

  Bij Merchandising & Sourcing zijn we verantwoordelijk voor de in- en verkoop van onze producten. We hebben veel impact op het dagelijks leven van onze klanten en onze werkzaamheden zijn direct terug te zien op de winkelvloer.

  Meer over Merchandising & Sourcing