Impact van Albert Heijn op Nederland

Iedere dag zorgen we dat zo’n vijf miljoen bordjes gevuld kunnen worden; dat is de impact van Albert Heijn op Nederland. Er werken meer dan 1.500 professionals op het hoofdkantoor van de grootste en meest succesvolle retailer van Nederland eraan om het meest gezonde en geliefde bedrijf van Nederland te worden. Met trots zorgen we ervoor dat we onze klanten iedere dag weer verrassen met de beste en gezondste producten. Zo bieden wij de ingrediënten voor een beter leven voor iedereen.

Je zorgt ervoor dat wij als retailer voorop lopen in vernieuwing

Als medewerker bij Albert Heijn doe je er toe. Onze medewerkers hebben één ding met elkaar gemeen: samen zorgen ze ervoor dat wij als retailer vooroplopen in vernieuwing en dat Nederland iedere dag lekker en gezond kan eten. Je bent een professional en werkt graag samen met mensen die ook verstand van zaken hebben. Je bedenkt niet alleen ideeën, maar realiseert deze ook. Door initiatief te nemen en het plezier in wat je doet, geef jij vorm aan het succes van vandaag en de toekomst van morgen. Zo weet je samen met je collega’s duurzame resultaten te halen.

What’s next?

Als jouw klus succesvol is gebleken is jouw eerste gedachte: “What’s next?” Want vernieuwen houdt nooit op! Net als jouw eigen ontwikkeling. Albert Heijn biedt jou betekenisvol werk in een uitdagende werkomgeving waarin aandacht is voor zelfontplooiing en continu leren. Bij de marktleider in de Nederlandse retail heb je toegang tot best in class en inspirerende opleidingen en begeleiding, waarbij jij regie houdt over jouw eigen ontwikkeling en loopbaan. Zo maak je niet alleen het verschil voor onze klanten, maar ook voor jezelf.

Je arbeidsvoorwaarden zijn goed

Je wordt bij Albert Heijn beloond met een goed salaris en met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke bonusregeling en je deelt mee in de winst.

Kansen zien en ze samen realiseren

Bij Albert Heijn zijn we altijd op zoek naar mensen met een HBO en WO achtergrond die innovatieve ideeën hebben, beslissingen durven nemen én grenzen verleggen. Zie jij kansen en wil je die samen met andere professionals realiseren? Dan is een carrière op het hoofdkantoor van Albert Heijn echt iets voor jou!

Waar kun je carrière maken?