Werken in de Winkel

Albert Heijn vult met ruim 125.000 collega’s, bijna 1.250 winkels, acht Home Shop Centers en zes distributiecentra elke avond ruim zes miljoen borden.

Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt bij de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Onze missie is dan ook: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

Elke dag zit boordevol keuzes en met al die mogelijkheden van tegenwoordig is kiezen niet altijd makkelijk. En daarbij snapt Albert Heijn dat beter eten voor iedereen anders is, maar wat we uiteindelijk allemaal willen is hetzelfde: ons goed voelen, lekker in ons vel zitten. Door gezonder te eten. Door te weten waar ons voedsel vandaan komt en er samen van te genieten. Door een bijdrage te leveren aan het beter achterlaten van de aarde. Dat gaat niet vanzelf. Daarom nemen we iedereen stap voor stap mee naar beter eten. Altijd op een leuke en lekkere manier. Onderweg, in de winkel of thuis. Overal en op elk moment zijn we er. Zo is Albert Heijn, als vertrouwde en inspirerende partner, al 135 jaar toonaangevend als het gaat om lekker eten en drinken.

Op de allerbeste manier.

We zijn er, waar en wanneer klanten ons nodig hebben, voor alle dagelijkse boodschappen. De ervaring van onze klanten en de producten die we aanbieden, vormen samen dé reden waarom klanten bij ons komen. Met 6 miljoen borden die we dagelijks vullen, spelen onze meer dan 125.000 collega’s een belangrijke rol. Bijvoorbeeld door een klant te adviseren over onze producten, mee te lopen om een artikel aan te wijzen of hen een lekker idee voor het avondeten te geven. Bij alles dat we doen, zijn er twee dingen die we nooit uit het oog verliezen: we willen ons werk op de allerbeste manier doen voor onze klanten, waardoor zij graag bij ons terugkomen. En we hebben oprechte interesse in en betrokkenheid bij onze medewerkers, zodat zij met plezier bij ons werken en graag een stapje extra willen doen voor onze klanten.

Inspelen op de behoefte.

Onze klanten hebben verschillende behoeften, op verschillende momenten van de dag. Daar spelen we op in met verschillende soorten winkels. Elke winkel heeft zijn eigen kenmerken en er is er altijd wel één waar jij je thuis voelt en waar jouw kwaliteiten het best tot hun recht komen.

Managementteam.

Wil jij onderdeel uitmaken van het winkelmanagementteam? Lees meer over de Manager Vers, Manager Operatie en Manager Service.

Functies in de Winkel

Kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker zorg je ervoor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten en iedereen die er werkt.
282 vacatures bij jou in de buurt

Manager Operatie

De Manager Operatie geeft leiding aan medewerkers verkoopklaar, shiftleiders en kwaliteitsmedewerkers
86 vacatures bij jou in de buurt

Manager Service

Als Manager Service ben je verantwoordelijk voor een vlotte doorstroming bij de kassa’s en zorg je dat er er optimale service wordt verleend bij het zelfscanplein en de servicebalie.
78 vacatures bij jou in de buurt

Manager Vers

Als Manager Vers ben je een echte expert op het gebied van onze versproducten om klanten iedere dag weer opnieuw te inspireren om gezond en lekker te eten.
64 vacatures bij jou in de buurt

Medewerker Verkoopklaar

808 vacatures bij jou in de buurt

Shiftleider Allround

Als Shiftleider Allround val je onder de Supermarktmanager en de Winkelcoördinator en stuur je shifts aan op de afdelingen Vers, Operatie en Service.
26 vacatures bij jou in de buurt

Shiftleider Operatie

Van het lossen van de vrachtwagen tot het vullen van de schappen, als Shiftleider Operatie weet je precies hoe het moet en ben je verantwoordelijk voor een soepel en efficiënt werkproces.
99 vacatures bij jou in de buurt

Shiftleider Service

Als Shiftleider Service zorg je altijd voor een vlotte doorstroming bij de kassa’s. Daarnaast sta je elke dag in contact met klanten en als echte teamspeler coach je de medewerkers van de shift.
33 vacatures bij jou in de buurt

Supermarktmanager

Met jouw team ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de winkel. Samen draag je iedere dag bij aan het vullen van ruim 6 miljoen borden per dag!
17 vacatures bij jou in de buurt