Werken in de Winkel

Alle ingrediënten voor een beter leven

Als nummer één food retailer van Nederland begrijpen we dat het leven van onze klanten een uitdaging kan zijn. Onze ambitie is hen hierbij alle ingrediënten voor een beter leven te bieden. Wij willen onze klanten helpen bij de dagelijkse keuze van beter, makkelijk, lekker en betaalbaar eten in een veranderende wereld. Dit betekent dat we blijven vernieuwen, voor onze klanten. Nu al vullen we dagelijks zo’n 5 miljoen bordjes. Met meer dan 1.000 winkels in Nederland en België en via ah.nl. Iedere dag werken wij aan nieuwe manieren van (online) boodschappen doen met het gezondste en meest verse aanbod en de meest moderne technieken. Zo maken we boodschappen doen makkelijker, gezonder en lekkerder.  Iedere dag.

Dat betekent dat er altijd veel te doen is in de winkels. Het brood moet de oven in, de vleeswaren moet worden gesneden en de vakken moeten worden gevuld. We houden de winkel schoon en netjes. Maar we gaan graag een stap verder.

Op de allerbeste manier

We hebben veel verstand van onze producten, het supermarktvak en we houden van lekker eten en drinken. Op die manier kunnen we onze klanten bij hun dagelijkse boodschappen ontzorgen en inspireren, bijvoorbeeld door mee te lopen om een artikel aan te wijzen, hen te adviseren over onze producten of hen een lekker idee voor het avondeten te geven. Bij alles dat we doen, zijn er twee dingen die we nooit uit het oog verliezen: we willen ons werk op de allerbeste manier doen voor onze klanten, waardoor zij graag bij ons terugkomen. En we hebben oprechte interesse in en betrokkenheid bij onze medewerkers, zodat zij met plezier bij ons werken en graag een stapje extra willen doen voor onze klanten.

Inspelen op de behoefte

Onze klanten hebben verschillende behoeften, op verschillende momenten van de dag. Daar spelen we op in met verschillende soorten winkels. Elke winkel heeft zijn eigen kenmerken en er is er altijd wel één waar jij je thuis voelt en waar jouw kwaliteiten het best tot hun recht komen.

Wil jij onderdeel uitmaken van het winkelmanagementteam? Bekijk de rollen Manager Vers, Manager Operatie en Manager Service .

 

Functies in de Winkel

Caissière

Als caissière zorg je ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan.
551 vacatures bij jou in de buurt

Kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker zorg je ervoor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten en voor iedereen die er werkt.
287 vacatures bij jou in de buurt

Manager Operatie

De Manager Operatie geeft leiding aan vulploegmedewerkers, shiftleiders en kwaliteitsmedewerkers.
51 vacatures bij jou in de buurt

Manager Service

Als Manager Service ben je verantwoordelijk voor een vlotte doorstroming bij de kassa’s en zorg je dat er er optimale service wordt verleend bij het zelfscanplein en de servicebalie.
45 vacatures bij jou in de buurt

Manager Vers

Als Manager Vers ben je een echte expert op het gebied van onze versproducten om klanten iedere dag weer opnieuw te inspireren om gezond en lekker te eten.
34 vacatures bij jou in de buurt

Shiftleider Allround

Als Shiftleider Allround val je onder de Supermarktmanager en de Winkelcoördinator en stuur je shifts aan op de afdelingen Vers, Operatie en Service.
18 vacatures bij jou in de buurt

Shiftleider Operatie

Van het lossen van de vrachtwagen tot het vullen van de schappen, als Shiftleider Operatie weet je precies hoe het moet en ben je verantwoordelijk voor een soepel en efficiënt werkproces
70 vacatures bij jou in de buurt

Shiftleider Service

Als Shiftleider Service zorg je altijd voor een vlotte doorstroming bij de kassa’s. Daarnaast sta je elke dag in contact met klanten en als echte teamspeler coach je de medewerkers van de shift.
27 vacatures bij jou in de buurt

Supermarktmanager

Met jouw team ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de winkel. Samen draag je iedere dag bij aan het vullen van 5 miljoen bordjes per dag!
23 vacatures bij jou in de buurt

Vulploegmedewerker

Als vulploegmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en dat de producten netjes worden gevuld.
881 vacatures bij jou in de buurt