Carrière in de Winkel

Het leven van alledag aangenaam maken

Iedere dag doen mensen boodschappen bij Albert Heijn. Voor hen maken we het winkelen gemakkelijk en plezierig. Dat betekent dat er altijd veel te doen is in de winkels. Het brood moet de oven in, de vleeswaren moet worden gesneden en de vakken moeten worden gevuld. We houden de winkel schoon en netjes. Maar we gaan graag een stap verder.

Op de allerbeste manier

We hebben veel verstand van onze producten, het supermarktvak en we houden van lekker eten en drinken. Op die manier kunnen we onze klanten bij hun dagelijkse boodschappen ontzorgen en inspireren, bijvoorbeeld door mee te lopen om een artikel aan te wijzen, hen te adviseren over onze producten of hen een lekker idee voor het avondeten te geven. Bij alles dat we doen, zijn er twee dingen die we nooit uit het oog verliezen: we willen ons werk op de allerbeste manier doen voor onze klanten, waardoor zij graag bij ons terugkomen. En we hebben oprechte interesse in en betrokkenheid bij onze medewerkers, zodat zij met plezier bij ons werken en graag een stapje extra willen doen voor onze klanten.

Inspelen op de behoefte

Onze klanten hebben verschillende behoeften, op verschillende momenten van de dag. Daar spelen we op in met verschillende soorten winkels. Elke winkel heeft zijn eigen kenmerken en er is er altijd wel één waar jij je thuis voelt en waar jouw kwaliteiten het best tot hun recht komen. Welke winkel spreekt jou het meest aan?

Functies in de Winkel

Assistent Supermarktmanager

Als (Assistent) Supermarktmanager ben je verantwoordelijk voor het complete reilen en zeilen in de supermarkt. Je zorgt voor tevreden klanten en betrokken medewerkers.
4 vacatures bij jou in de buurt

Caissière

Als caissière zorg je ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan.
499 vacatures bij jou in de buurt

Kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker zorg je ervoor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten en voor iedereen die er werkt.
141 vacatures bij jou in de buurt

Supermarktmanager

Als (Assistent) Supermarktmanager ben je verantwoordelijk voor het complete reilen en zeilen in de supermarkt. Je zorgt voor tevreden klanten en betrokken medewerkers.
1 vacatures bij jou in de buurt

Teamleider Vulploeg

Als teamleider geef je leiding aan een team. Jij zorgt ervoor dat je medewerkers met plezier naar hun werk gaan.
43 vacatures bij jou in de buurt

Verkoper

Als verkoper ben je een specialist en geef je klanten kennis en advies over producten.
360 vacatures bij jou in de buurt

Vulploegmedewerker

Als vulploegmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en dat de producten netjes worden gevuld.
627 vacatures bij jou in de buurt