Over Albert Heijn

Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Samen met ruim 125.000 collega’s dragen we elke dag bij onze missie ‘Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.’ te realiseren.

Elke dag zit boordevol keuzes en met al die mogelijkheden van tegenwoordig is kiezen niet altijd makkelijk. En daarbij snapt Albert Heijn dat beter eten voor iedereen anders is, maar wat we uiteindelijk allemaal willen is hetzelfde: ons goed voelen, lekker in ons vel zitten. Door gezonder te eten. Door te weten waar ons voedsel vandaan komt en er samen van te genieten. Door een bijdrage te leveren aan het beter achterlaten van de aarde. Dat gaat niet vanzelf. Daarom nemen we iedereen stap voor stap mee naar beter eten. Altijd op een leuke en lekkere manier. Onderweg, in de winkel of thuis. Overal en op elk moment zijn we er. Zo is Albert Heijn, als vertrouwde en inspirerende partner, al 135 jaar toonaangevend als het gaat om lekker eten en drinken.

Hoe we werken.

We vinden het belangrijk dat jij bij Albert Heijn jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, waarin we nieuwsgierig zijn, elkaar waarderen en lef durven te tonen. We dagen je uit om goed in je vak te zijn én je elke dag te ontwikkelen om er nog beter in te worden.

Een passende baan voor nu, met kansen voor daarna.

Bij Albert Heijn snappen we dat iedere stap in je carrière weer een nieuwe uitdaging is. En wat dat betreft hebben we je een hele wereld te bieden, een wereld die verder gaat dan goede arbeidsvoorwaarden. Werken bij Albert Heijn is niet zomaar een baan. Het betekent werk met betekenis, in een informele cultuur met een inspirerend team dat net als jij graag voorop wil blijven lopen en verschil wil maken. Je werkt met én leert van experts in hun vakgebied. Jouw ontwikkeling staat centraal. Daarin begeleiden we je en helpen je jouw loopbaan vorm te geven. Daarmee is kiezen voor een baan bij Albert Heijn niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later.

Dat is het lekkere van werken bij Albert Heijn.

Bedrijfsonderdelen

Werken in de Bezorging & Productie

Als je bij Bezorging werkt zorg je ervoor dat de boodschappen van de klanten in de bezorgauto’s geladen worden en netjes bij de klant bezorgd worden.
Lees meer

Distributie

Wij willen dat onze ruim 1.100 Albert Heijn winkels iedere dag weer goed gevuld zijn. Onze medewerkers in de distributie zorgen daar samen voor.
Lees meer

Hoofdkantoor

Bij Albert Heijn werken we aan onze missie: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.
Lees meer