Over Albert Heijn

Al 130 jaar is Albert Heijn de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 medewerkers zorgen we ervoor dat onze klanten altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt. En daarbij verlenen onze medewerkers de beste service. Zo bieden wij alle ingrediënten voor een beter leven voor iedereen.

Beste winkel in de buurt

Alleen met de beste medewerkers kunnen we écht verbinding maken met onze klanten. En zorgen we ervoor dat we als retailer voorop lopen in vernieuwing, nu en in de toekomst. Zij hebben verstand van zaken en durven zichzelf en hun collega’s uit te dagen. Zo eet Nederland iedere dag lekker en gezond. Samen zorgen zij ervoor dat Albert Heijn de beste winkel in de buurt is waar onze klanten en medewerkers graag komen.

Werk met impact op jouw ontwikkeling

Bij ons krijgen medewerkers de ruimte om hun talent te laten zien en te ontwikkelen, want wij geloven dat een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. We hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Doordat onze medewerkers initiatief nemen en plezier hebben in wat ze doen, weten ze collega’s te enthousiasmeren, te inspireren en ideeën te realiseren. Albert Heijn biedt de kans en de ruimte om te doen waar medewerkers goed in zijn en iedere dag beter worden. Zo maken onze medewerkers niet alleen het verschil voor onze klanten, maar ook voor zichzelf. Zo komen wij en onze medewerkers verder met Appie.

Met onze merken impact op het leven van alledag

Albert Heijn, Etos én Gall&Gall zijn onderdeel van het concern Ahold Delhaize, één van de grootste internationale retailers, leider in supermarkten en e-commerce. We hebben met ons bedrijf grote impact op het leven van alledag. Bij Ahold Delhaize werken 375.000 collega’s, die in 11 verschillende landen elke week 50 miljoen klanten bedienen. In al onze sterke, lokale merken zit veel expertise, ervaring en slagkracht. Het is onze ambitie om klanten, medewerkers en de lokale gemeenschap iedere dag nieuwe inspiratie te bieden.

Bedrijfsonderdelen

Winkel

Iedere dag doen mensen boodschappen bij Albert Heijn. Voor hen maken we het winkelen gemakkelijk en plezierig. Dat betekent dat er altijd veel te doen is in de winkels. Het brood moet...
Lees meer

Bezorging & Productie

Als je bij Bezorging werkt zorg je ervoor dat de boodschappen van de klanten in de bezorgauto’s geladen worden en netjes bij de klant bezorgd worden.
Lees meer

Distributie

Wij willen dat onze 900 Albert Heijn winkels iedere dag weer goed gevuld zijn. Onze medewerkers in de distributie zorgen er samen voor dat onze winkels iedere dag weer nieuwe voorraad...
Lees meer

Hoofdkantoor

Bij Albert Heijn hebben we één grote missie: onze klanten iedere dag weer inspireren. Daarnaast stellen we onszelf als doel om iedere dag weer een beetje beter te worden: een betere...
Lees meer