Bezorging & Productie

De collega’s in de homeshopcentra verzamelen, verpakken en bereiden online bestellingen van klanten voor. Met de nieuwste technieken en het enthousiasme van de collega’s zijn de kratten zo gevuld. De mannen en vrouwen van bezorging zetten alles in hun bus en gaan snel op weg naar de klant. Wil jij hier impact op maken? Met jouw scherpe geest en resultaatgerichte instelling ga jij samen met ons voor de perfecte bestelling. Keer op keer.

 

Je kunt op ons rekenen

Albert Heijn in figures

0

collega's

0

busjes op de weg

0

bezorgingen

0

ritten per jaar

0

x de wereld rond, elk jaar weer

De collega’s in de homeshopcentra verzamelen, verpakken en bereiden online bestellingen van klanten voor. Met de nieuwste technieken en het enthousiasme van de collega’s zijn de kratten zo gevuld. De mannen en vrouwen van bezorging zetten alles in hun bus en gaan snel op weg naar de klant.

Bezorger

Als Bezorger ben jij het gezicht van Albert Heijn! Boodschappen geladen, muziek aan en op naar de klanten. Met je bus vol online bestellingen ga je zelfstandig op weg en maak je de klanten blij met een druk op de (deur)bel.

Logistiek Allrounder

Als Logistiek Allrounder ben jij onmisbaar. Je kent het logistieke proces als je broekzak en checkt of alle stappen correct verlopen. Van kwaliteitscontroles tot het oplossen van knelpunten, als Logistiek Allrounder kan jij het allemaal. En dat allemaal terwijl je wisseldiensten draait, zodat je ook nog eens tijd hebt voor een Netflix-binge in je vrije tijd. 

Proces Lead

Als Proces Lead ben jij de baas van de cockpit: hét controlecentrum van het homeshopcenter. Je houdt de processen op de vloer die tot in de late uurtjes doorgaan in de gaten, stuurt meerdere teams aan en lost verstoringen op.  

Teamlead Bezorging

Als Teamlead Bezorging stuur je een team van minimaal 50 bezorgers aan en heb je één doel: de beste bezorgservice van Nederland te bieden. Je bent verantwoordelijk voor het veilig en tijdig bezorgen van online bestellingen en stelt hiervoor doelen op het gebied van efficiëntie, klanttevredenheid en veiligheid.   

Teamlead Production

Als Teamlead Production sta jij met je werkschoenen op de productievloer van een homeshopcenter. Jouw doel is om de bestellingen compleet, correct en op tijd klaar te hebben voor onze bezorgers. Dit doe je zeker niet alleen, maar door leiding te geven aan jouw team op de vloer. 

Meer dan 300 bezorgbanen staan voor je klaar

Bekijk ons overzicht van alle vacatures en gebruik de zoek- en filtermogelijkheden om snel jouw vacature te vinden.

De Albert Heijn socials

Wat gebeurt er op onze kanalen?

Nog niet de baan gevonden die je zoekt?

Maak dan een Jobalert aan en je ontvangt een mail als er nieuwe vacatures zijn.