Vakantiewerk

Wat levert een vakantiebaan bij Albert Heijn jou op?

We noemen het niet voor niets een all-inclusive vakantiebaan.

Inclusief:

  • Een lekker salaris
  • Flexibele werktijden
  • Leuke collega’s
  • In de buurt
  • Verlengoptie tot een leuke bijbaan na de zomer

Nu al je vakantie terugverdienen? Kom deze zomer onze Albert Heijn versterken! Tijdens de zomermaanden hebben we elke dag voldoende werk waarbij je lekker de handen uit de mouwen kan steken. Natuurlijk krijg je daar een hoop voor terug. En is de zomer voorbij? Er bestaat vaak de mogelijkheid om je vakantiebaan te verlengen tot een leuke bijbaan!

Vakantiebaan als Vulploegmedewerker of Caissière

Je kan als vakantiekracht aan de slag als vulploegmedewerker of als caissière.

Als vulploegmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en dat de producten netjes worden gevuld. Je doet dit samen met een team. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig.

Als caissière ben je de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan.

Wil jij deze zomer lekker bijverdienen? Bekijk het vacature-overzicht voor de mogelijkheden!

Alvast een kijkje nemen achter de schermen? Check onze Instagram of Facebook pagina.

Salaris calculator

Wat ga je verdienen?

Salaris calculator

Wat ga je verdienen?

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Online sollicitatie formulier

1e gesprek

2e gesprek met (afdelings) manager

Overeenkomst

1ste werkdag!

Solliciteren bij Albert Heijn is eenvoudig. Eerst vul je digitaal het korte formulier in. Binnen 7 dagen geven wij aan of je op gesprek kan komen. Soms kan er een tweede gesprek plaatsvinden. Zodra je bericht krijgt om bij ons te starten vul je digitaal nog een paar laatste gegevens in. Welkom! Je kan starten!

Het kan ook zijn dat er nu nog geen volledige match is tussen jou en de vacature. We geven dat per sollicitatie stap dan ook eerlijk aan. We proberen je altijd nog tips mee te geven. Wellicht is er in de nabije toekomst wel een match en treffen we elkaar dan!

De sollicitatieprocedure kan in enkele winkels afwijken van bovenstaande beschrijving.

Wij bieden jou

Solliciteren heb je misschien al eerder gedaan, of wordt dit jouw eerste keer! We willen je zo goed mogelijk helpen in je voorbereiding. Een aantal sollicitatietips lees je hieronder, opgesteld door onze huidige medewerkers.