Hét Retail Management Traineeship

Dagelijks zetten wij nieuwe stappen om onze missie “Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen” te realiseren. Dit doen wij samen met het diverse talent dat bij Albert Heijn werkt en hiervoor trekken wij elke dag nieuw talent aan – van distributiecentrum tot winkel, van Home Shop Center tot hoofdkantoor – om deze stappen te kunnen blijven zetten.De uitdagingen van deze tijd vragen ons om door een andere bril naar onze opleidings- en trainingsprogramma’s te kijken. Daarom zullen we de komende tijd gebruiken ons Retail Management Traineeship om te bouwen naar diverse Starters tracks – een programma waarmee nieuw talent wordt opgeleid tot professionals van de toekomst in onze food & tech organisatie.Dit is een uitdagende beslissing, maar we geloven dat we met deze nieuwe tracks diverser talent kunnen aantrekken en waarbij wij beter aan jullie behoeften, als starters op de arbeidsmarkt, kunnen voldoen. De komende tijd gebruiken wij om dezenieuwe tracks vorm te geven. Wanneer er een update is zal je die via deze website als eerste zien.

Tot die tijd hebben wij volop kansen! Neem eens een kijkje bij onze stagevacatures, het Tech Talent Track of de verscheidende startersrollen binnen onze organisatie, bijvoorbeeld bij Data & Analytics. Daarnaast zal de sollicitatieprocedure van het International Finance en International HR Traineeship van Ahold Delhaize in het voorjaar van 2023 weer open gaan. Voor meer informatie over het International Traineeship klik hier 

 

 

Verhalen van trainees

Bekijk de werkplek van de trainees en hoor hun ervaringsverhaal. Lees hier enkele trainee blogs.

 

Ondernemen en innoveren. Sandra Polomski ontdekt tijdens haar traineeship bij Albert Heijn dat ze voor beide veel ruimte krijgt tijdens haar werkzaamheden.

Tijdens Sandra Polomski’s (1992) master Business Administration presenteerde Albert Heijn zich als werkgever op een event in Carré. Het verhaal dat werd verteld ging over innovatie, met als voorbeeld de uitrol van AH to go’s naar tankstations. Sandra werd erdoor gegrepen en vond het zo motiverend dat ze ter plekke besloot ooit voor AH te willen werken. Sneller dan verwacht resulteerde het in haar sollicitatie voor het traineeship. En met succes.
Lees meer over Sandra Polomski

 

Het traineeship van Albert Heijn is volgens Marco de Vreugd dé manier om de organisatie en je eigen talenten te ontdekken. Met alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Marco de Vreugd (1994) begon zijn carrière bij Albert Heijn als vakkenvuller, om er na zijn studie Economie & Bedrijfseconomie terug te keren voor het 3-jarige traineeship. Hij is geboren en getogen in Katwijk en leerde daar in de supermarkt, naar eigen zeggen, om te gaan met klanten en collega’s. Iets wat Marco als heel leuk en leerzaam heeft ervaren. FMCG en retail vond hij altijd al een gave sector en met zijn master Marketing op zak ging hij op zoek naar een vervolg. Na een stage bij AH E-commerce concludeerde hij dat solliciteren naar het traineeship de volgende stap moest zijn.
Lees meer over Marco de Vreugd