Privacy & Cookie Statement

Privacy

Dit is het privacybeleid van Albert Heijn B.V. (“Albert Heijn”) en specifiek voor de website werk.ah.nl. Dit privacybeleid verschaft informatie over de gegevens die we verwerken van de gebruikers die de website werk.ah.nl, bezoeken. Wij vinden het belangrijk er voor te zorgen dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Wij Albert Heijn gaat zorgvuldig om met je gegevens en zorgt ervoor dat elke verwerking van je gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vind je altijd op www.werk.ah.nl. Albert Heijn raadt je aan dit privacybeleid geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. In het privacybeleid wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven. Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 5 december 2016.

Wie is verantwoordelijk voor je gegevens?

Albert Heijn B.V., gevestigd aan de Provincialeweg 11, 1506 MA te Zaandam, is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacybeleid. Conform het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens heeft Albert Heijn haar verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens (“CBP”) in Den Haag. In de meldingen is aangegeven welke gegevens Albert Heijn verwerkt, voor welke doeleinden en aan welke personen en of instanties de gegevens worden verstrekt, zie het openbare register van het CBP.

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle gegevens die Albert Heijn verzamelt en verwerkt van gebruikers van de werk.ah.nl website. Wanneer je via de werk.ah.nl website een Jobalert aanmaakt en/of solliciteert op een vacature, zal Albert Heijn de gegevens die je in desbetreffend online formulier invult verzamelen.

Solliciteren via werk.ah.nl en een Jobalert

Als je solliciteert op een vacature via de website werk.ah.nl kun je online een formulier invullen waarin de voor de afhandeling van jouw sollicitatie benodigde gegevens worden gevraagd. Daarnaast kun je je cv en motivatie uploaden. Indien je een Jobalert wilt ontvangen van vacatures in jouw interessegebieden, bewaren wij jouw e-mailadres en je eventuele zoekcriteria.

Welke gegevens verwerken wij hiervoor?

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: voornaam, achternaam, geslacht, geboortedatum, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, telefoonnummer extra, e-mailadres, opleidingsniveau, beschikbaarheid, je cv en je motivatie. Voor het instellen van een Jobalert verwerken wij de volgende gegevens: e-mailadres, jouw zoekcriteria en de gekozen frequentie om de Jobalert te ontvangen.

Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel?

De door jou aan Albert Heijn verstrekte persoonsgegevens inclusief cv en motivatie worden door Albert Heijn bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Als je hiervoor toestemming hebt gegeven, worden de gegevens na 1 jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure verwijderd. Indien je je aanmeldt voor de Jobalert bewaren we je gegevens  (e-mailadres en voorkeuren) tot het moment van afmelding. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij Albert Heijn, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier.

Maken wij gebruik van cookies?

werk.ah.nl maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken die informatie op je apparaat kunnen plaatsen en van je apparaat kunnen lezen. Met behulp van cookies willen wij jouw gebruikservaring op onze werk.ah.nl website verbeteren. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat je de door jou bewaarde vacatures kunt terugzien op onze website. Daarnaast kan Albert Heijn dankzij cookies bijvoorbeeld zien hoe vaak de werk.ah.nl website door bezoekers wordt bezocht. Deze cookiestatement is voor het laatst gewijzigd op 5 december 2016.

werk.ah.nl maakt gebruik van de volgende soorten cookies en vergelijkbare technieken:

Functionele cookies. Deze cookies zorgen er voor dat de de website goed functioneert. Zo lezen wij bijvoorbeeld jouw schermformaat om de website juist geschaald weer te geven en worden de vacatures die jij bewaart op je computer bewaard.

Analytics cookies. Deze cookies meten het gebruik van onze website. Deze statistieken geven ons inzicht in onder meer hoe vaak onze website bezocht wordt en welke onderdelen van onze website bezoekers het meest interessant vinden. Dit doen wij om onze website continu te kunnen verbeteren en het bezoek zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Tracking cookies zijn cookies die gegevens verzamelen over het internetgedrag (profiling). Deze tracking cookies worden gebruikt om jou relevante informatie te bieden bij een volgend website bezoek. Informatie passend bij jouw baan oriëntatie.

werk.ah.nl maakt gebruik van analytische software om het gebruik van de website te meten:

  • Google Analytics: Bij het gebruik van Google Analytics worden gegevens met Google gedeeld. Hierbij worden geen persoonsgegevens verwerkt; het IP adres wordt geanonimiseerd.
  • Google Analytics kunnen we als tracking cookie inzetten. Hiervoor vragen we expliciet jouw toestemming in de cookiemelding. Geef jij geen toestemming dan doen we dat niet

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste cookies die via deze website worden gebruikt.

Naam Soort Doel Bewaartermijn
__ga Analytisch Deze cookie wordt ingesteld door Google Analytics. We gebruiken Google Analytics om het gedrag van de bezoekers van onze website te analyseren. Op basis van deze analyses kunnen wij onze website blijven verbeteren. De details worden toegelicht op deze webpagina van Google: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage. 2 jaar
_gat_UA-24741051-3 Analytisch Deze cookie wordt ingesteld door Google Analytics. We gebruiken Google Analytics om het gedrag van de bezoekers van onze website te analyseren. Op basis van deze analyses kunnen wij onze website blijven verbeteren. De details worden toegelicht op deze webpagina van Google:: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage. Browsersessie
_gat_UA-1252618-42 Analytisch Deze cookie wordt ingesteld door Google Analytics. We gebruiken Google Analytics om het gedrag van de bezoekers van onze website te analyseren. Op basis van deze analyses kunnen wij onze website blijven verbeteren. De details worden toegelicht op deze webpagina van Google:https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage. Browsersessie
vacancyTextLenght Analytisch Deze cookie slaat de lengte op van de tekst op van de laatst bekeken vacature Browsersessie
favourites_1 Functioneel Deze cookie bewaart alle vacatures die door de gebruiker worden opgeslagen (saved vacancies). Localstorage. De cookie blijft bewaard totdat de gebruiker deze zelf verwijdert.
hs_sessionid Functioneel Deze cookie wordt door het ATS van Hireserve geplaatst. Hiermee is het mogelijk om meerdere sollicitaties van een bezoeker binnen een sessie te registreren. Browsersessie
PHPSESSID Functioneel / Personificatie Deze cookie wordt gebruikt om je bezoek bij te houden en herkent bij de volgende pagina die je ophaalt dat je dezelfde persoon bent die de vorige pagina bekeek. Hierdoor wordt bijvoorbeeld gesignaleerd dat je bent ingelogd. Browsersessie
viewed_cookie_policy Deze cookie wordt gebruikt door de Cookie notificatie plugin om vast te stellen of gebruikers op de cookiestatement link hebben geklikt. 1 jaar
NREUM Site monitoring Deze cookie monitort de laadtijden van de pagina en externe bestanden (CSS, Javascript, afbeeldingen). Dit ter verbetering van de website Browsersessie
NRAGENT Site monitoring Identificatie cookie om anonieme gegevens over de browser bij te houden tijdens het bezoek, dit ter verbetering van de website. Browsers
JSESSIONID Site monitoring Sessie cookie om te voorkomen dat een browser meerdere malen wordt gemonitord. Browsersessie

Informatie op werk.ah.nl kan je delen via share buttons. De Refurls Share buttons plaatsen geen cookies; de buttons functioneren niet op basis van cookies (die zijn geplaatst door de social media partijen). Door op een social media button te klikken, word je doorgeleid naar de website van de desbetreffende social media partij.

Hoe zit dat met verwijzingen en links?

Werk.ah.nl kan verwijzingen en/of links naar één of meerdere websites van derden bevatten die mogelijk ook gebruik maken van cookies. Albert Heijn heeft geen controle over de cookies die op deze websites worden geplaatst en adviseren de privacyverklaring en/of cookiestatement van de betreffende website te raadplegen voor informatie.

Ik wil geen cookies of mijn cookies verwijderen

Als je helemaal geen cookies wilt ontvangen, kun je de instellingen van jouw Internet browser aanpassen en het plaatsen van cookies volledig blokkeren. Je kunt dan echter mogelijk niet van alle onderdelen van de werk.ah.nl website gebruikmaken.

Het verwijderen van cookies is heel eenvoudig. Klik op een van de onderstaande pictogrammen en ga direct naar de handleiding van jouw browser. Let er wel op dat sommige websites eisen dat je jouw voorkeuren opnieuw instelt of dat je iedere keer opnieuw moet inloggen als je de website bezoekt.

Belangrijk om te weten is dat het gebruik van cookies veilig is. Cookies zullen nooit resulteren in spamberichten of ongewenste telefoontjes aangezien jouw e-mailadres of telefoonnummer nooit worden opgeslagen. Ook worden cookies nooit gebruikt om een gedetailleerd persoonlijk profiel te bouwen. Voor zover de kennis van Albert Heijn reikt.

Privacybeleid ‘Whatsappie’, werken bij Albert Heijn informatie via WhatsApp

Albert Heijn B.V., gevestigd aan de Provincialeweg 11 te (1506 MA) Zaandam, is verantwoordelijke voor de verwerking van je persoonsgegevens met betrekking tot ‘Whatsappie’ – werken bij Albert Heijn – via WhatsApp.

‘Whatsappie’ is een dagelijkse WhatsApp-service voor werken bij Albert Heijn vragen, specifiek gericht op het traineeship. Je kunt het Employer Branding team en de Trainees van Albert Heijn een WhatsApp-bericht sturen via 06-12111026 met jouw sollicitatievraag en je krijgt persoonlijk antwoord. De service is op kantoordagen bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur. Albert Heijn verwerkt de door jou gekozen WhatsApp-naam, jouw telefoonnummer en de inhoud van het WhatsApp-gesprek dat je met ons voert. Albert Heijn verwerkt deze gegevens enkel met als doel om jou antwoord te geven op je sollicitatievragen. Je profielfoto zullen we niet opslaan. We zullen via ‘Whatsappie’ ook geen cookies of vergelijkbare technieken plaatsen op je (mobiele) device.

We beantwoorden vragen voor zover die betrekking hebben op hulp bij het solliciteren voor het traineeship. We zullen je nooit vragen om persoonsgegevens. Ook zullen we geen antwoord geven op vragen die hierop betrekking hebben.

Alle gegevens – dus jouw WhatsApp-naam, telefoonnummer en de inhoud van het WhatsApp-gesprek – worden uiterlijk 4 weken na het eindigen van het gesprek verwijderd. De gegevens die je via WhatsApp verstuurt, worden beveiligd door middel van end-to-end encryptie.

Albert Heijn schakelt bij de uitvoering van deze dienstverlening geen derden in. Een team van eigen medewerkers beantwoordt jouw sollicitatievragen. Albert Heijn heeft de vereiste technische en organisatorische maatregelen getroffen om te verzekeren dat je gegevens uitsluitend voor bovenstaande doeleinden worden verwerkt. Uitsluitend als Albert Heijn hiertoe wettelijk is verplicht, worden persoonsgegevens verstrekt aan toezichthouders, fiscale autoriteiten en opsporingsinstanties. Je persoonsgegevens kunnen in dit kader ook worden doorgegeven naar ontvangers in landen buiten de Europese Economische Ruimte. Albert Heijn zal in dergelijke gevallen passende maatregelen nemen die redelijkerwijs nodig zijn om te waarborgen dat je gegevens zo goed mogelijk worden beschermd.

Albert Heijn is niet verantwoordelijk voor gegevens die door WhatsApp zelf worden verwerkt. We adviseren je daarom ook het privacybeleid van Whatsapp lezen. Je kunt het privacybeleid vinden door te scrollen naar “Privacy Notice”. Verder zijn voor het gebruik van WhatsApp de algemene voorwaarden van WhatsApp Inc. van toepassing.

Door het Whatsapp nummer aan je adresboek toe te voegen en Albert Heijn via WhatsApp te benaderen, verklaar je dit privacybeleid te hebben gelezen.

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Wij raden je aan het algemene privacybeleid van werk.ah.nl geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.