Bijbaan in Utrecht

Wat levert een bijbaan bij Albert Heijn in Utrecht jou op?

  • Gezelligheid op de werkvloer
  • Goed verdienen
  • In de buurt
  • Flexibel te combineren met andere bezigheden
  • Leren en doorgroeien

Werken bij Albert Heijn is altijd gezellig en levert je heel wat op. Maar we begrijpen ook dat je tijd wilt overhouden voor bijvoorbeeld vrienden, sport en andere bezigheden. Daarom kun je bij ons al aan de slag in een bijbaan vanaf een paar uur per week. Er is altijd wel een geschikt moment te vinden, want onze winkels zijn vaak zeven dagen per week open tot acht, negen of tien uur ’s avonds. En er is er altijd wel één bij jou in de buurt!

Goed verdienen

Je verdient goed bij onze Albert Heijn. Werk je op een contract van maximaal 12 uur per week, dan krijg je een all-in uurloon. Zo hoef je nooit te wachten op vakantiegeld en winstuitkering. Je krijgt dit namelijk één keer per vier weken direct met je salaris uitbetaald. Ook vakantiedagen en ADV worden meteen omgerekend in extra geld. Zo heb je een lekker hoog uurloon.

Samen, dat werkt!

Bij onze Albert Heijn is het ook hard werken, samen met het team. Maar omdat de sfeer relaxed is en er samen veel wordt gelachen, vergeet je soms dat je aan het werk bent. Wie weet werken er al vrienden van je, of meld je aan samen met een vriend of vriendin!

Blijven groeien

Met hulp van je leidinggevenden en collega’s kom je erachter waar je goed en minder goed in bent. Zoals verkopen, snel en efficiënt werken en omgaan met klanten. Krijg je de smaak te pakken? Dan kun je bij ons extra taken krijgen en opleidingen volgen, om door te groeien naar functies als teamleider of verkoopmedewerker. Ook kun je bij ons een leer-werktraject doen of stage lopen. Kortom, met een bijbaan bij Albert Heijn doe je werkervaring op waar je de rest van je loopbaan plezier van hebt!

Medewerkers die onze klanten verder helpen

Op de naambordjes van onze medewerkers staat: ‘Kan ik u helpen?’. We staan altijd voor onze klanten klaar. Door de winkel netjes en overzichtelijk te houden, even met een klant mee te lopen om een product aan te wijzen of door een vraag te beantwoorden. Houd jij van tevreden klanten? Wil je flink aanpakken in een gezellig team? En ben je minimaal zes uur per week beschikbaar? Dan is een bijbaan bij Albert Heijn echt iets voor jou!

Salaris calculator

Wat ga je verdienen?

Salaris calculator

Wat ga je verdienen?

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Online sollicitatie formulier

1e gesprek

2e gesprek met (afdelings) manager

Overeenkomst

1ste werkdag!

Solliciteren bij Albert Heijn is eenvoudig. Eerst vul je digitaal het korte formulier in. Binnen 7 dagen geven wij aan of je op gesprek kan komen. Soms kan er een tweede gesprek plaatsvinden. Zodra je bericht krijgt om bij ons te starten vul je digitaal nog een paar laatste gegevens in. Welkom! Je kan starten!

Het kan ook zijn dat er nu nog geen volledige match is tussen jou en de vacature. We geven dat per sollicitatie stap dan ook eerlijk aan. We proberen je altijd nog tips mee te geven. Wellicht is er in de nabije toekomst wel een match en treffen we elkaar dan!

De sollicitatieprocedure kan in enkele winkels afwijken van bovenstaande beschrijving.

Wij bieden jou

Solliciteren heb je misschien al eerder gedaan, of wordt dit jouw eerste keer! We willen je zo goed mogelijk helpen in je voorbereiding. Een aantal sollicitatietips lees je hieronder, opgesteld door onze huidige medewerkers.