Aan de slag als bezorger bij Albert Heijn

 

Lekker verdienen en flexibele werktijden?

Een plek ergens in het land. Het leven draait op volle toeren, iedereen probeert het maximale uit zijn dag te halen. Jij rijdt in je bakwagen naar onze klanten. Drukke gezinnen, harde werkers, fanatieke sporters, vrolijke creatievelingen, carrièretijgers, of levensgenieters. Waar je straks ook aanbelt, je wordt begroet met ‘ha fijn dat je er bent!’ Wat zij nodig hebben, heb jij bij je: lekker eten en handige spullen. Je bezorgt het precies op tijd. En dan zet je het ook nog eens voor ze in de keuken. Zo kunnen zij snel weer verder met waar ze goed in zijn, of wat ze leuk vinden. En jij? Jij gaat fluitend op weg naar de volgende klant.

Wat vragen we?

  • Minimaal 4 maanden in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent beschikbaar tussen de 12 en 32 uur per week
  • 2 zaterdagen per maand beschikbaar

Wil je meer weten over het werk als bezorger? Neem dan contact op met onze recruiter Marijn Hulshof via 06-571 252 01 of marijn.hulshof@ah.nl

Wij bieden jou

Per dag vult Albert Heijn meer dan 5 miljoen bordjes. Jij vervult daarbij een heldenrol!
De eerste 13 weken verdien je (vanaf 21 jaar) €12,41 bruto per uur excl. toeslagen. Na 13 weken ontvang je al direct salarisverhoging.
Zowel in het verkeer als bij de klant ben jij het visitekaartje van Albert Heijn.
Je zit letterlijk zelf achter het stuur. Jij bepaalt welke muziek je aan hebt staan (en hoe hard).
Je kan al werken vanaf 12 uur per week, ook 32 uur is mogelijk.
Elke klant zit op jou te wachten. Hoe leuk is dat!

Salaris calculator

Wat ga je verdienen?

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Sollicitatie bij uitzendbureau

>

Uitnodiging gesprek uitzendbureau

Gesprek bij AH Online

Testrit!

Overeenkomst

1ste werkdag!

Solliciteren bij Albert Heijn is eenvoudig. Eerst vul je digitaal het korte formulier in. Binnen 7 dagen geven wij aan of je op gesprek kan komen. Soms kan er een tweede gesprek plaatsvinden. Zodra je bericht krijgt om bij ons te starten in jouw bijbaan, vul je digitaal nog een paar laatste gegevens in. Welkom! Je kan starten!

Het kan ook zijn dat er nu nog geen volledige match is tussen jou en de vacature. We geven dat per sollicitatie stap dan ook eerlijk aan. We proberen je altijd nog tips mee te geven. Wellicht is er in de nabije toekomst wel een match en treffen we elkaar dan!

De sollicitatieprocedure kan in enkele winkels afwijken van bovenstaande beschrijving.