Aan de slag als bezorger bij Albert Heijn

Wij bieden jou

Per dag vult Albert Heijn meer dan 5 miljoen bordjes. Jij vervult daarbij een heldenrol!
Als bezorger bij Albert Heijn verdien je meer dan marktconform! Check de salariscalculator hoeveel dat precies is. Let op: fooien komen daar nog bij.
Zowel in het verkeer als bij de klant ben jij het visitekaartje van Albert Heijn.
Je zit letterlijk zelf achter het stuur. Jij bepaalt welke muziek je aan hebt staan (en hoe hard)
We werken in verschillende shifts. Daardoor kan jij aangeven welke tijden voor jou het beste uitkomen.
Elke klant zit op jou te wachten. Hoe leuk is dat!

Sterke armen, goed humeur

Een plek ergens in het land. Het leven draait op volle toeren, iedereen probeert het maximale uit zijn dag te halen. Jij rijdt in je bakwagen naar onze klanten. Drukke gezinnen, harde werkers, fanatieke sporters, vrolijke creatievelingen, carrièretijgers, of levensgenieters. Waar je straks ook aanbelt, je wordt begroet met ‘ha fijn dat je er bent!’ Wat zij nodig hebben, heb jij bij je: lekker eten en handige spullen. Je bezorgt het precies op tijd. En dan zet je het ook nog eens voor ze in de keuken. Zo kunnen zij snel weer verder met waar ze goed in zijn, of wat ze leuk vinden. En jij? Jij gaat fluitend op weg naar de volgende klant.

Wil je meer weten over het werk als bezorger? Neem dan contact op met onze recruiter Marijn Hulshof via 06-571 252 01 of marijn.hulshof@ah.nl.

Salaris calculator

Wat ga je verdienen?

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Sollicitatie bij uitzendbureau

>

Uitnodiging gesprek uitzendbureau

Gesprek bij AH Online

Testrit!

Overeenkomst

1ste werkdag!

Solliciteren bij Albert Heijn is eenvoudig. Eerst vul je digitaal het korte formulier in. Binnen 7 dagen geven wij per e-mail aan of je op gesprek kan komen. Soms kan er een tweede gesprek plaatsvinden. Zodra je bericht krijgt om bij ons te starten in jouw bijbaan, vul je digitaal nog een paar laatste gegevens in. Welkom! Je kan starten!

Het kan ook zijn dat er nu nog geen volledige match is tussen jou en de vacature. We geven dat per sollicitatie stap dan ook eerlijk aan. We proberen je altijd nog tips mee te geven. Wellicht is er in de nabije toekomst wel een match en treffen we elkaar dan!

De sollicitatieprocedure kan in enkele winkels afwijken van bovenstaande beschrijving.