Werken aan een MBO diploma én een carrière

Bij Albert Heijn vinden we een diploma net zo belangrijk als werkervaring. Daarom zorgen wij ervoor dat school en een stage in de winkel of logistiek perfect te combineren zijn. We leren je op een leuke manier wat werken in retail in de praktijk betekent en wat een werkgever van je verwacht. Daarnaast houd je er een hoop leuke collega’s aan over en als BBL-stagiaire ontvang je ook een eerlijk salaris.

Iedere dag een stukje beter

Onze uitdaging is om je het winkelvak echt in de vingers te laten krijgen. Dit doen we door de lat steeds een beetje hoger te leggen. Zo word je iedere dag een stukje beter. Natuurlijk zorgen we in samenwerking met school voor een zo goed mogelijke begeleiding.

Samen met een gezellig team

In een gezellig team werk je bij ons aan je diploma én je carrière. Terwijl je bij ons aan de slag bent, krijg je er steeds meer nieuwe werkzaamheden bij. Zo ga je zien wat er nou echt allemaal voor nodig is om een succesvol bedrijf te runnen.

Werken aan een HBO/WO studie én een carrière

Als talentvolle 3e of 4e jaars HBO/WO-student kun je, door stage bij ons te lopen, een kijkje in de keuken nemen in onze innovatieve retailorganisatie. We hebben een groot en divers stageaanbod. Je kunt bijvoorbeeld stage lopen op de commerciële disciplines: Merchandising & Sourcing, Marketing & Format of E-commerce. Of bij de afdelingen Finance, IT, Human Resources, Real Estate & Construction of Supply Chain. Je gaat tijdens je stage aan de slag met concrete opdrachten waar je jouw schouders onder kunt zetten.

Ruimte om jouw talent te laten zien en te ontwikkelen

Ben jij ambitieus, enthousiast en zit jij vol met innovatieve ideeën? Wij geven je de ruimte om jouw talent te laten zien en te ontwikkelen. Bekijk dan ons stage aanbod om te zien of er een passende stage voor jou bij zit. En wie weet blijkt Albert Heijn jouw ideale werkgever te zijn. Je zult in ieder geval niet de eerste zijn die na een stage als starter begint of doorstroomt naar bijvoorbeeld Hét Retail Management Traineeship.