Hoofdkantoor

Bij Albert Heijn werken is niet zomaar een baan. Het is werk met betekenis. Je werkt in een informele sfeer samen met een bevlogen team dat graag voorop wil blijven lopen en verschil wil maken. Met jouw unieke talent maak je impact op het leven van onze klanten. Je leert van experts in hun vakgebied en we helpen je jouw loopbaan vorm te geven. Je kunt bij ons flexibel werken, zowel vanuit huis als op ons hoofdkantoor in Zaandam. Een baan bij Albert Heijn is niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later.

Je kunt op ons rekenen

Albert Heijn in figures

0

collega's

0

miljoen borden
iedere dag gevuld

0

winkels

>
0

app gebruikers
per maand

0

eerste winkel


Werken bij Albert Heijn betekent flexibel samenwerken. Vanuit huis en op ons hoofdkantoor in Zaandam. Wil je mee werken aan het vergroten van de klantimpact van Albert Heijn? Kijk dan of er een vacature is die aansluit op jouw kennis, ervaring en ambitie. We hebben verschillende afdelingen voor je in de aanbieding.

Technology

AH Technology heeft verschillende doelen: het (online) winkelen makkelijker maken, klanten voorzien van gepersonaliseerd advies en klanten helpen met hun dagelijkse problemen waar zij tegenaanlopen bij het doen van boodschappen - zoals tijdgebrek om boodschappen te doen of wachten bij de kassa. Dit doen we met onze data en tech-afdelingen. Zo maken we van Albert Heijn een echte food tech retailer. Wil jij samen met onze professionals werken aan digitale oplossingen die het leven van miljoenen klanten dagelijks beïnvloeden?  

 

Finance

Onze financiële professionals helpen ons dagelijks met het nemen van de juiste financiële besluiten. Zo zijn we in staat onze ambities op het gebied van ‘Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.’ Waar te maken. Voor een sterke en concurrerende positie is goed inzicht in actuele financiële data onmisbaar. Onze finance-afdeling zorgt voor deze ondersteuning van onze business. Bij Business Control ligt de focus op het behalen van de business resultaten. Bij Financial Reporting zorgen we dat we het overzicht nooit verliezen en bij Risk & Compliance wordt gezorgd dat we voldoen aan alle regelgeving met betrekking tot risico’s en beheersmaatregelen. Ben jij een financial die niet bang is voor grote getallen? 

Merchandising & Sourcing

Bij Merchandising & Sourcing zijn we verantwoordelijk voor de in- en verkoop van onze producten. We hebben veel impact op het dagelijks leven van onze klanten en je ziet onze werkzaamheden direct terug op de winkelvloer. Als Category Manager ben je verantwoordelijk voor een deel van het assortiment, jouw eigen categorie. Je houdt je bezig met commerciële targets als omzet en marge, maar ook met productontwikkeling, prijsstelling, promoties, productkwaliteit en duurzaamheid. Daarbij heb je veel contact met leveranciers. 

Als inkoper heb je invloed op de producten die klanten uiteindelijk in onze winkels kopen. Jouw beslissingen hebben daarmee niet alleen directe impact op de klant, maar reiken tot in de hele keten. Een rol met grote maatschappelijk betekenis! 

Je nieuwe collega's

Mike Altena

Werken bij Albert Heijn betekent voor mij impact maken op grote schaal.

Charlotte van der Scheun

Als er iets niet goed is, zorg je ervoor dat het opgelost wordt.

Saranna van Otterloo

Albert Heijn is voor mij de organisatie waar ik mijn kansen zie.

Anouk Reus

Mijn collega’s zijn oprecht geïnteresseerd in wat ik doe.

Carly Desantis

Ik werk in een organisatie die nooit stil staat, maar continue innoveert!

Peter Dirks

Ik ervaar hier hoe het is om goede doorgroeimogelijkheden te hebben.

Adam Abbas

Je draagt hier bij aan iets heel groots.

Annieck Snijders

Elke dag werk ik aan verbeteringen die vrienden terugzien tijdens het boodschappen doen.

Alexander Altena

Je kunt jezelf op verschillende gebieden blijven uitdagen. 

Charlotte Alejo

Het is jouw carrière en je krijgt alle ruimte om je potentieel te laten zien.

Onze hoofdkantoorfuncties wachten op jou.

Bekijk ons overzicht van alle vacatures en gebruik de zoek- en filtermogelijkheden om snel jouw vacature te vinden.

De Albert Heijn socials

Wat gebeurt er op onze kanalen?

Nog niet de baan gevonden die je zoekt?

Maak dan een Jobalert aan en je ontvangt een mail als er nieuwe vacatures zijn.