Distributie

Bij Albert Heijn zijn wij trots op ons succes en dat begint bij onze distributiecentra. Onze 1.250 winkels moeten natuurlijk elke dag gevuld zijn en daarom zorgen onze collega’s voor de juiste leveringen. Met behulp van de nieuwste systemen en technieken zorgen ze ervoor dat er altijd voldoende voorraad is. 

In onze distributiecentra is het een komen en gaan van tienduizenden producten, die zorgvuldig worden verzameld uit meterslange stellingen en vervolgens onbeschadigd naar onze winkels worden gebracht. Of het nu gaat om verse of houdbare producten, wij willen dat onze klanten alleen het beste krijgen. En dat begint bij onze distributiemedewerkers.

Je kunt op ons rekenen

Albert Heijn in figures

0

collega's

0

distributiecentra

0

winkels bevoorraden

0

uur per dag

0

jaar op rij de meest duurzame supermarkt

 

Onze collega’s zijn echte aanpakkers! Onze distributiecentra zijn 7 dagen per week in bedrijf. We werken in ploegendiensten, zodat er altijd goed gevulde schappen zijn. En het werk gaat altijd door, ook 's nachts en in het weekend. Maar daar staat tegenover dat er altijd wel een geschikt moment te vinden is om te werken. Iets voor jou?  

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker bij Albert Heijn zorg jij ervoor dat onze klanten altijd kunnen genieten van verse producten en de nieuwste producten in de schappen kunnen vinden. In het distributiecentrum werk je met de nieuwste logistieke systemen en technieken om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Je helpt bij het verzamelen van winkelorders en werkt met heftrucks om de vrachtwagens te laden en lossen. Met jouw inzet en teamwork, kunnen we de winkels efficiënt en op tijd beleveren.

Cockpitmedewerker

Als Cockpitmedewerker zorg je samen met je collega’s voor de realisatie van efficiënt en effectief verlopende operationele magazijnprocessen. Je ondersteunt de operationele processen met betrekking tot juiste en actuele (voorraad) informatie in de systemen, tijdige beschikbaarheid hulpmiddelen en een schoon en veilig magazijn.

Shiftleader

Als Shiftleader ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor het realiseren van een efficiënt operationeel besturingsproces, gericht op het verwerken van inkomende, doorgaande en uitgaande goederenstromen volgens de geldende productiviteits- en kwaliteitsnormen. 

Teamleader

Aan het hoofd van een winnend team staat een goede teamleider. Als teamleider bij een Albert Heijn distributiecentrum zorg je ervoor dat jouw team optimaal presteert en altijd gemotiveerd is. Jij bent degene die het samen met je team altijd weer gezellig maakt. Zijn er veranderingen in het proces? Dan ben jij degene die je team daarin begeleidt.

Je nieuwe collega's

Linah Krigee

Bij Albert Heijn sta je nooit stil. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling. Elke dag weer.

Onze distributiebanen wachten op jou

Bekijk ons overzicht van alle vacatures en gebruik de zoek- en filtermogelijkheden om snel jouw vacature te vinden.

De Albert Heijn socials

Wat gebeurt er op onze kanalen?

Nog niet de baan gevonden die je zoekt?

Maak dan een Jobalert aan en je ontvangt een mail als er nieuwe vacatures zijn.