Manager Vers

Een vers-terking voor ons team

Als grootste food retailer van Nederland vullen we bij Albert Heijn elke dag zo’n 5 miljoen bordjes. Dat doen we met ruim 100.000 collega’s, van distributiecentra tot aan onze homeshopcenters en winkels. In onze winkels speelt het managementteam een belangrijke rol. Veelal gevormd door de Manager Operatie, de Manager Vers, Manager Service en de supermarktmanager. Samen weten zij precies van elkaar wat er speelt en stemmen alle acties af. Samen een sterk team om het verschil te kunnen maken voor onze klanten en het winkelteam.

Een vers gezicht

De Manager Vers is hét gezicht van de versafdelingen en overziet de afdeling Groente & Fruit, de Bakkerij, Markthal of Foodservice. Een echte expert op het gebied van onze versproducten om klanten iedere dag weer opnieuw te inspireren om gezond en lekker te eten. Van advies over seizoensgroenten tot aan het samenstellen van de juiste kaasplank. De Manager Vers weet precies hoe je onze klanten kunt verrassen.

Een team vol Liefde & Passie

Het team is een geoliede machine en dat komt mede door de begeleidende rol van de Manager Vers. Die zorgt voor een strakke planning, beoordeelt medewerkers op hun werkzaamheden en voegt verse krachten toe aan het team. Het meenemen van medewerkers in resultaten en constructieve feedback geven is een belangrijk onderdeel: alles om samen zoveel mogelijk klantimpact te realiseren. En dat allemaal op basis van 2 ingrediënten: hard werken en een flinke voorraad plezier. Een team vol liefde en passie.

Digitaal gemak

Altijd druk in de weer voor een goede beschikbaarheid van producten. Daarbij ondersteund door digitale tools voor het optimaliseren van prijs, kwaliteit en gemak voor onze klanten. En niet te vergeten; de juiste balans tussen opbrengsten, kosten en klanttevredenheid.

De Manager Vers staat er niet alleen voor. Samen met het winkelmanagementteam is hij/zij het aanspreekpunt voor de medewerkers en Shiftleiders op de winkelvloer. Als één team zorgen zij voor een prettige en open werksfeer zodat de klant zo fijn mogelijk boodschappen kan doen. Samen voor die maximale impact in het leven van onze klant!

Wat krijgt een Manager Vers bij Albert Heijn?

 • Voorop staat een uitdagende baan binnen een groeiende, dynamische organisatie
 • Een goed salaris
 • Mogelijkheden om trainingen en opleidingen te volgen
 • Ook nog eens veel vrije dagen. Waarvan 25,5 vakantiedagen én 19,5 adv dagen (op basis van fulltime werkverband), waarbij je de laatste ook kan laten uitbetalen
 • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen Albert Heijn of één van de andere labels van Ahold Delhaize
 • Dan zijn er nog uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Gouden Bonuskaart voor korting op je boodschappen
 • En als het goed is krijg je er ook een nieuwe groep vrienden bij

Wat heeft de Manager Vers in het mandje?

 • In ieder geval een afgeronde opleiding op MBO 4-niveau
 • Kennis van retail- en winkelprocessen of andere klantgerichte werkervaring
 • Een open houding, leiderschapskwaliteiten en analytisch vermogen. Daar bovenop een lekkere lading aan positieve energie
 • De belangrijkste eis: er moet gelachen kunnen worden en je werkplezier mag aanstekelijk zijn voor collega’s, zodat het hele Vers-team in de winkel met vers-chrikkelijk veel plezier aan de slag is

Ben jij ons versterking?

Wil jij deel uitmaken van het managementteam in de winkel? Check de vacatures voor Manager Vers bij jou in de buurt en solliciteer!

Andere managers rollen bekijken? Lees meer over de Manager Operatie en de Manager Service.