Werken als Student bij Albert Heijn

Een bijbaan bij Albert Heijn. Daar zit meer in.

Naast het opdoen van kennis in de collegebanken, kun je tijdens je studie nog veel meer leren. Bij Albert Heijn bieden we je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door verkoopervaring of als
teamleider leidinggevende ervaring op te doen. Dit kan in de winkel, het distributiecentrum, of bij een Pick Up Point. We bieden je trainingen en coaching aan, waardoor jij nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen en ontdekt waar jouw krachten liggen.

Waardering, dat werkt!

Bij onze Albert Heijn werken we hard voor onze klanten. Het succes hangt voor een groot deel af van een goed verloop van de processen op de verschillende afdelingen en de samenwerking binnen het team. Door te zorgen voor een optimale bijdrage van individuen en teams, kun je echt impact hebben op de medewerkers in jouw team en op onze klanten.

De beste aanloop naar een loopbaan

Door het motiveren, begeleiden en aansturen van jouw team doe je als teamleider leidinggevende ervaring op waar je in je verdere loopbaan profijt van hebt. Door het motiveren, begeleiden en aansturen van jouw team als teamleider en door klanten te adviseren als verkoopmedewerker doe je ervaring op, waar je in je verdere loopbaan profijt van hebt. Krijg je de smaak te pakken? Dan kun je bij ons doorgroeien naar functies als supermarktmanager of assistent-supermarktmanager in een winkel of een leidinggevende functie in onze distributiecentra. Ook stages op ons hoofdkantoor behoren tot de mogelijkheden. Kortom, werken bij Albert Heijn biedt je de beste aanloop naar een loopbaan!

Goed verdienen

Je verdient goed bij onze Albert Heijn. Elke vier weken krijg je salaris op je rekening gestort. Werk je op een contract van maximaal 12 uur per week, dan krijg je een all-in uurloon waarbij bijvoorbeeld je vakantiegeld en winstuitkering direct met je salaris wordt uitbetaald. Zo heb je een lekker hoog uurloon, klik hier als je wilt weten wat je gaat verdienen.

Altijd klaarstaan

Op de naambordjes van onze medewerkers staat: ‘Kan ik u helpen?’. We staan altijd voor onze klanten klaar. Wil je teamleider worden en ben je niet bang om je medewerkers op hun prestaties aan te spreken? Wil je verkoopmedewerker worden en ben je servicegericht? En ben je minimaal zes uur per week beschikbaar? Dan is een bijbaan bij Albert Heijn echt iets voor jou!

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Online sollicitatie formulier

1e gesprek (en optioneel 2e gesprek)

2e gesprek met (assistent) supermarktmanager

Overeenkomst

1e werkdag

Solliciteren bij Albert Heijn is eenvoudig. Eerst vul je digitaal het korte formulier in. Binnen 7 dagen geven wij per email aan of je op gesprek kan komen. Soms kan er een tweede gesprek plaatsvinden. Zodra je bericht krijgt om bij ons te starten in jouw bijbaan, vul je digitaal nog een paar laatste gegevens in. Welkom! Je kan starten!

Het kan ook zijn dat er nu nog geen volledige match is tussen jou en de vacature. We geven dat per sollicitatiestap dan ook eerlijk aan. We proberen je altijd nog tips mee te geven. Wellicht is er in de nabije toekomst wel een match en treffen we elkaar dan!

Een paar sollicitatietips

Solliciteren heb je misschien al eerder gedaan, of wordt dit jouw eerste keer! We willen je zo goed mogelijk helpen in je voorbereiding. Een aantal sollicitatietips lees je hieronder, opgesteld door onze huidige medewerkers uit de winkels. Zij zijn je voor geweest en kijken uit naar jouw komst!