Ontwikkel je talent. 
Maak er werk van.

Commerce Talent Track                                       Houd me op de hoogte

Het nieuwe Commerce Talent Track is een track waarin jij in 18 maanden wordt opgeleid tot professional van de toekomst binnen Merchandising & Sourcing, Marketing of Concept Development. Kan jij niet wachten om vanaf dag één impact te maken op het leven van miljoenen Nederlanders en als ambitieus, jong talent jouw carrière bij ons te starten? Kijk dan snel verder.

Waarom?

Wij investeren in onze klanten én in jouw carrière, door je te helpen te ontwikkelen tot professional van de toekomst in onze food&tech organisatie. Dit doe je door 'on the job' te leren, maar ook door een opleidingsprogramma te volgen dat jou helpt in jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling. 

Hoe?

Met onze vers-van-de-pers Commerce Talent Track ga je aan de slag binnen Merchandising & Sourcing, Marketing of Concept Development. In 18 maanden tijd ontwikkel jij jezelf tot een professional binnen Commercie. We dagen je uit om goed in je vak te zijn én je elke dag te ontwikkelen om er nog beter in te worden. Jij bent in de lead!

Voor wie?

Jij hebt (bijna) jouw hbo- of wo-opleiding afgerond en niet meer dan 2 jaar fulltime werkervaring. Ook wil je uitgroeien tot commerciële professional,  en hebt de drive om zowel persoonlijk als functioneel te groeien.

Klik op de button 'Houd me op de hoogte' om een seintje te krijgen wanneer de aanmelding open gaat. 

Events

Matching Day Commercie

  • 25 mei 2023
  • 10:00

Wat ons drijft

Werken bij Albert Heijn betekent

Inclusieve werkplek

Inclusieve werkplek

Zinvol werk

Zinvol werk

Impact maken

Impact maken

Overtref jezelf

Overtref jezelf