Fissal

Bezorging & Productie

Werken bij Albert Heijn Online geeft mij de mogelijkheid om onderdeel te zijn van een fantastische team, waarbij we samen ieder dag proberen een stukje beter te worden: beter service naar onze klanten, beter plek om te werken voor onze medewerkers, maar ook een beter buur zijn.

Als Teamleider Operations ben ik verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van alle inkomende en uitgaande operationele processen.  Het is  elke dag  weer een uitdaging om alles uit de kast te trekken om alle processen efficiënt te laten verlopen met de gestelde normen en kwaliteitsdoelstellingen.  Dit kan alleen wanneer iedereen zijn werk met plezier doet! Met beide benen in de “modder” probeer ik dan ook alle aspecten van leidinggeven toe te passen om dit te realiseren.  Het geeft mij enorm veel energie wanneer ik een medewerker zie groeien en ontwikkelen. Daar doe ik het voor!

Je kan zelf  ook aan de slag gaan om je te ontwikkelen. AH online biedt verschillende mogelijkheden aan om d.m.v. diverse trainingen en cursussen aan je leerdoelen te werken.

Ben jij enthousiast, inspirerend, daadkrachtig, resultaat- en mensgericht ? Dan hoop ik je snel te zien!