Beytullah Tek

Hoofdkantoor

“Met categorie Houdbaar over de grachten!”

Met al 7 jaar AH winkelervaring wilde ik meer weten over wat er allemaal achter de schermen gebeurd en besloot ik mijn pijlen te richten op het lopen van een stage op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize.

Om dit te bereiken schreef ik me in voor de Matchingday op het hoofdkantoor. Een goed moment om kennis te maken met het hoofdkantoor en sfeer bij de werknemers te peilen. Na wat speeddates met verschillende afdelingen wist ik mijn keuze nog steeds niet te maken, ik wilde overal wel aan de slag! Daarom besloot ik het over te laten aan wat de categorieën van me vonden. Met de categorie Chips, Noten en Toast had ik een wederzijdse match en mijn stage kon beginnen!

Mezelf een stuk beter leren kennen!
De categorie Chips, Noten en Toast valt onder de overkoepelende eenheid Houdbaar. Met vier verschillende categorieën en twee andere stagiaires in deze ruimte begon het avontuur. Mijn voorganger adviseerde mij om in het begin zoveel mogelijk koffietjes te drinken met de mensen waar ik elke dag mee zou werken en dat advies volgde ik direct op. Al snel had ik door dat ik in een warm bad terecht gekomen was, met mensen die graag een bijdrage wilden leveren aan mijn ontwikkeling. Van alle kanten kreeg ik tips hoe ik dingen aan kon pakken of hoe ik met bepaalde situaties om kon gaan. Dit kwam niet alleen vanuit mijn eigen categorie of vanuit de afdeling, maar vanuit bijna iedereen die ik hier gesproken heb. Op deze manier is het voor mij duidelijker geworden wat mijn sterkere en zwakkere punten zijn en heb ik mezelf weer een stuk beter leren kennen.

Goede werksfeer en leuke collega’s
Er wordt aandachtig naar je ideeën geluisterd en een kritische blik wordt gewaardeerd.  Naast dat jouw mening er inhoudelijk toe doet, is er ook op persoonlijk niveau altijd ruimte geweest voor een grapje of het delen van dingen die je buiten werk om hebt meegemaakt. Op deze manier heb ik een goede band op kunnen bouwen met mijn directe collega’s met als hoogtepunt misschien wel ‘Unit Houdbaar over de grachten’.

Dit was een dag waarop ik bijna de hele unit Houdbaar heb opgetrommeld om met 13 graden de blauwe AH-tempel te verlaten en op de boot van mijn dispuut mee te varen over de grachten in Amsterdam. Ondanks de temperatuur en een boete voor verkeerd aanmeren, scheen het zonnetje wel en durf ik met zekerheid te zeggen dat deze dag niet snel vergeten zal worden! Elkaar buiten het werk om beter leren kennen en daarmee de sfeer op de werkvloer verbeteren, is iets wat ik tijdens mijn winkeljaren bij Albert Heijn heel belangrijk heb gevonden. Ook hier op het hoofdkantoor is dit weer een belangrijke factor gebleken.

Wil jij ook stagelopen bij één van de categorieën van Albert Heijn? Meld je dan hier aan voor onze Matchingday!