Een bijbaan bij Albert Heijn.

Hoe lekker is dat?

De perfecte bijbaan voor jou

Het leven wat jij wilt leiden kost steeds meer geld. En je ouders willen of kunnen vast niet alles voor je betalen. Je wilt dus een bijbaan. Maar wat is een goede bijbaan die bij je past? Het zoeken naar een nieuwe baan kan ook best spannend zijn. Zeker voor de eerste keer. Kan ik het wel, past het wel bij mijn andere activiteiten en misschien belangrijker nog, zijn er wel leuke collega’s? Als meest favoriete bijbaan werkgever van Nederland snappen wij dat. Met gemiddeld 1 op de 5 mensen in Nederland die ooit bij Albert Heijn heeft gewerkt, hebben we veel ervaring met werken met bijbaners.

Daarom hebben wij ook voor jou de perfecte bijbaan voor een goede start op de arbeidsmarkt. In de winkel als vulploegmedewerker, caissière, teamleider of op de versafdeling, Maar ook bij onze online winkel, als bezorger of in het homeshopcenter, of lekker afwisselend werk bij een Albert Heijn to go.

Goed verdienen

Je verdient goed bij. Werk je op een contract van maximaal 12 uur per week, dan krijg je een all-in uurloon. Zo hoef je nooit te wachten op vakantiegeld en winstuitkering. Je krijgt dit namelijk direct met je salaris uitbetaald. Ook vakantiedagen en ADV worden meteen omgerekend in extra geld. Zo heb je een lekker hoog uurloon. Bij alle bijbaan vacatures staat de salariscalculator, zodat je vooraf kunt uitrekenen wat je bij ons gaat verdienen.

Blijven groeien

Met hulp van je leidinggevenden en collega’s kom je erachter waar je goed en minder goed in bent. Zoals verkopen, snel en efficiënt werken en omgaan met klanten. Krijg je de smaak te pakken? Dan kun je bij ons extra taken krijgen en opleidingen volgen, om door te groeien naar functies als teamleider of verkoopmedewerker. Ook kun je bij ons een leer-werktraject doen of stage lopen. Kortom, bij Albert Heijn doe je werkervaring op waar je de rest van je loopbaan plezier van hebt! Wil je meer weten over hoe je bij Albert Heijn verder kunt groeien, kijk dan eens op verder.ah.nl.

Gezellig

Naast een goed salaris en doorgroeimogelijkheden hebben wij als grootste bijbaan werkgever veel collega’s uit je eigen buurt om mee samen te werken. Door de koppeling aan een buddy word je goed ingewerkt en weet je bij wie je terecht kunt voor vragen. Ook onze teamleiders ondersteunen je bij je werk met duidelijke communicatie en afspraken, wekelijkse updates en mededelingen waardoor je weet waar je aan toe bent. Dat maakt Albert Heijn een werkplek waar je als team te werk gaat.

Bij ons sta je er nooit alleen voor.

Hoe lekker is dat?

 

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Online sollicitatie formulier

1e gesprek (en optioneel 2e gesprek)

Overeenkomst

1ste werkdag!

Solliciteren bij Albert Heijn is eenvoudig. Eerst vul je digitaal het korte formulier in. Binnen 7 dagen geven wij aan of je op gesprek kan komen. Soms kan er een tweede gesprek plaatsvinden. Zodra je bericht krijgt om bij ons te starten vul je digitaal nog een paar laatste gegevens in. Welkom! Je kan starten!

Het kan ook zijn dat er nu nog geen volledige match is tussen jou en de vacature. We geven dat per sollicitatie stap dan ook eerlijk aan. We proberen je altijd nog tips mee te geven. Wellicht is er in de nabije toekomst wel een match en treffen we elkaar dan!

De sollicitatieprocedure kan in enkele winkels afwijken van bovenstaande beschrijving.

Wij bieden jou

Solliciteren heb je misschien al eerder gedaan, of wordt dit jouw eerste keer! We willen je zo goed mogelijk helpen in je voorbereiding. Een aantal sollicitatietips lees je hieronder, opgesteld door onze huidige medewerkers.