Bijbaan in Amsterdam

Beteken iets
Al vanaf een paar uurtjes per week

Werken bij Albert Heijn is niet zomaar een baan. Nee, je zorgt er toch maar mooi voor dat er in al die Nederlandse huiskamers elke dag weer iets lekkers op tafel staat.

Bekijk hier alle video’s.

Goed verdienen

Je doet belangrijk werk, dus daar staat ook een goed salaris tegenover. Met een contract van maximaal 12 uurtjes per week krijg je een all-in uurloon. Dat betekent dat je nooit hoeft te wachten op vakantiegeld of winstuitkering. Alles zit al bij je salaris inbegrepen. Ook vakantiedagen en ADV worden direct omgerekend in extra geld. En dat zijn alleen maar plusjes op je loonstrook.

Samen, dat werkt!

Werken bij Albert Heijn is samen klaarstaan voor onze klanten. Door de winkel netjes en overzichtelijk te houden, even mee te lopen om een product aan te wijzen of door een vraag te beantwoorden.
En: work hard, play hard. Bij Albert Heijn kom je altijd terecht in een leuk team. En met een beetje geluk worden collega’s zelfs vrienden (of zijn ze dat al).

Flexibele werktijden

Je kunt bij ons al terecht vanaf zes uur per week. Je wilt natuurlijk tijd overhouden voor vrienden, sport en andere bezigheden. Daarom zijn onze werktijden ook zo flexibel, zo is er altijd wel een geschikt moment te vinden. Onze winkels zijn vaak zeven dagen per week open tot acht, negen of tien uur ’s avonds. Oh, en met meer dan 80 vestigingen in Amsterdam, zijn we nooit ver weg.

Met Appie kom je verder

Met je leidinggevenden en collega’s kom je erachter waar jij goed in bent. Zoals verkopen, snel en efficiënt werken en omgaan met klanten. En krijg je de smaak te pakken, dan zijn er natuurlijk allerlei doorgroeimogelijkheden naar functies als teamleider of verkoopmedewerker. Ook kun je bij ons een leer-werktraject volgen of stagelopen. Kortom, met een bijbaan bij Albert Heijn doe je (werk)ervaring op waar je de rest van je loopbaan nog plezier van hebt.

Lijkt het je wat? Bekijk hierboven vacatures in Amsterdam en solliciteer in één minuut.

Salaris calculator

Wat ga je verdienen?

Salaris calculator

Wat ga je verdienen?

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Online sollicitatie formulier

1e gesprek

2e gesprek met (afdelings) manager

Overeenkomst

1ste werkdag!

Solliciteren bij Albert Heijn is eenvoudig. Eerst vul je digitaal het korte formulier in. Binnen 7 dagen geven wij aan of je op gesprek kan komen. Soms kan er een tweede gesprek plaatsvinden. Zodra je bericht krijgt om bij ons te starten vul je digitaal nog een paar laatste gegevens in. Welkom! Je kan starten!

Het kan ook zijn dat er nu nog geen volledige match is tussen jou en de vacature. We geven dat per sollicitatie stap dan ook eerlijk aan. We proberen je altijd nog tips mee te geven. Wellicht is er in de nabije toekomst wel een match en treffen we elkaar dan!

De sollicitatieprocedure kan in enkele winkels afwijken van bovenstaande beschrijving.

Wij bieden jou

Solliciteren heb je misschien al eerder gedaan, of wordt dit jouw eerste keer! We willen je zo goed mogelijk helpen in je voorbereiding. Een aantal sollicitatietips lees je hieronder, opgesteld door onze huidige medewerkers.