Stage lopen in de Winkel

Teamleider

Als teamleider zorg je ervoor dat jouw mensen goed worden aangestuurd en gemotiveerd, waardoor ze optimaal presteren. Door jullie samenwerking ziet de winkel er altijd perfect uit en is het ieder moment van de dag gezellig. Klanten merken dit en komen daarom graag terug. Door het aansturen van een team doe je veel leidinggevende ervaring op. Voor je verdere carrière komt dit natuurlijk goed van pas. Daarnaast heb je als teamleider het voordeel van een goed salaris en flexibele werktijden. Dat maakt het een ideale baan die je ook parttime naast je studie kunt uitoefenen.

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor:

 • het motiveren van je team;
 • een goede samenwerking binnen je team;
 • een goed verloop van de processen op jouw afdeling;
 • het aannemen en opleiden van nieuwe medewerkers;
 • persoonlijke groei en ontwikkeling van de mensen in je team.

Als teamleider werk je op één van de twee volgende afdelingen:

 • teamleider verkoopklaar: je leidt een vulploeg;
 • teamleider verkoopafhandeling: je leidt een kassateam.

Om als teamleider aan de slag te gaan, hoef je geen ervaren manager te zijn. Talent en een beetje (werk)ervaring zijn al een goed begin. Heb je leidinggevende kwaliteiten, dan helpt Albert Heijn je die verder te ontwikkelen met een uitgebreid trainingsprogramma.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je de ambitie om teamleider te worden? Ga dan in gesprek met je leidinggevende of supermarktmanager, toon jouw ambitie en bespreek jouw doorgroeimogelijkheden bij Albert Heijn.

Nog niet werkzaam bij Albert Heijn, maar heb je wel de ambitie om teamleider te worden? Kijk dan hier of er een vacature is bij jou in de buurt.

Coördinator to go

Als coördinator van een Albert Heijn to go zorg je voor controle in een hectische winkel. Jij bent de aanvoerder die het team motiveert om de winkel netjes te houden en de klanten goed te helpen. Daarnaast weet jij het altijd weer gezellig te maken. Zo houd je je klanten én medewerkers gelukkig. Een functie met een hoop afwisseling en verantwoordelijkheid die natuurlijk heel erg goed staat op je cv!

Als coördinator zorg je ervoor dat:

 • de winkel er altijd netjes uitziet en de schappen gevuld zijn;
 • iedereen zijn werk kan doen, ook als de storemanager er niet is;
 • klanten altijd antwoord krijgen op al hun vragen.

Coördinator bij Albert Heijn to go is dé bijbaan als je op zoek bent naar verantwoordelijkheid en afwisseling. Je kunt deze baan ook parttime uitoefenen, bijvoorbeeld naast je school of studie. En je verdient er ook nog lekker mee!

Verkoper (brood, vleeswaren en kaas afdeling)

Op de (vers)afdelingen van Albert Heijn werken mensen die houden van aanpakken, lekker eten en het contact met klanten. Of je nou op de brood, vleeswaren of kaas afdeling staat, klanten verwachten van jou het beste advies en een brede glimlach. Zo zie je ze de volgende keer terug en maak je het altijd gezellig.

Als verkoper ben je verantwoordelijk voor:

 • deskundig antwoorden op alle vragen van de klant;
 • een vriendelijke, maar snelle service;
 • constante kwaliteit;
 • een schone afdeling.

Ben je klantgericht en houd je van het werken in een gezellig team? Dan is deze functie helemaal wat voor jou!

Kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole in de winkel. Gladde vloeren en beschimmelde producten laat jij als kwaliteitsmedewerker niet gebeuren. Een verantwoordelijke baan, waarbij je samenwerkt met collega’s van verschillende afdelingen. Zo ben je al snel onderdeel van een gezellig team, waardoor je iedere dag weer met plezier naar je werk gaat.

Als kwaliteitsmedewerker zorg je ervoor dat:

 • hygiëneprocessen constant worden gecontroleerd;
 • de temperatuur van koelingen altijd juist is;
 • de winkel altijd goed schoon is;
 • regels en kwaliteitsvoorschriften worden nageleefd.

Ben jij verantwoordelijk en kan je goed zelfstandig werken? Word dan kwaliteitsmedewerker!

Leer-werktrajecten

Het leer-werktraject bij Albert Heijn is een ideale combinatie van naar school gaan en werken bij een Albert Heijn bij jou in de buurt.

Op mbo-niveau kun je zowel een BBL- als een BOL-traject volgen:

 • BBL-traject: vier dagen in de week werk en één dag in de week naar school.
 • BOL-traject: één dag in de week werk en vier dagen in de week naar school.

Stages mbo

Zit je in het eerste of tweede jaar van een mbo-opleiding op niveau 2 of hoger, dan kun je kiezen voor een stage in de winkel. Vanaf dag één doe je volop mee met het echte werk. In deze stages leer je alle processen van werken in de winkel beter kennen. Voor het aanvragen van een stage ga je naar de Albert Heijn-winkel bij jou in de buurt. Daar kunnen ze je vertellen welke stages er beschikbaar zijn.

Stages hbo en wo

Doe je een hbo- of wo-opleiding, dan kun je zowel in de winkel als op het hoofdkantoor stage lopen. Als ambitieuze 3e- of 4e-jaars krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen van een grote en innovatieve retailorganisatie. Klik hier om het actuele aanbod van stages te ontdekken.

Hbo- duaal

Als hbo’er kun je een hbo-duaal traject volgen. Dit betekent dat je werkt en tegelijk een hbo-studie doet, bijvoorbeeld de opleiding tot assistent supermarktmanager. Alle leer-werktrajecten sluiten zo veel mogelijk aan op de opleidingen van Albert Heijn. Ga je na je studie verder bij Albert Heijn, dan heb je dus een prima basis om door te groeien.

Functies in de Winkel

Caissière

Als caissière zorg je ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan.
830 vacatures bij jou in de buurt

Kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker zorg je ervoor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten en iedereen die er werkt.
382 vacatures bij jou in de buurt

Manager Operatie

De Manager Operatie geeft leiding aan medewerkers verkoopklaar, shiftleiders en kwaliteitsmedewerkers
122 vacatures bij jou in de buurt

Manager Service

Als Manager Service ben je verantwoordelijk voor een vlotte doorstroming bij de kassa’s en zorg je dat er er optimale service wordt verleend bij het zelfscanplein en de servicebalie.
107 vacatures bij jou in de buurt

Manager Vers

Als Manager Vers ben je een echte expert op het gebied van onze versproducten om klanten iedere dag weer opnieuw te inspireren om gezond en lekker te eten.
124 vacatures bij jou in de buurt

Medewerker Verkoopklaar

Als Medewerker Verkoopklaar zorg je ervoor dat de winkel er verzorg uitziet en dat de producten netjes worden gevuld.
906 vacatures bij jou in de buurt

Shiftleider Allround

Als Shiftleider Allround val je onder de Supermarktmanager en de Winkelcoördinator en stuur je shifts aan op de afdelingen Vers, Operatie en Service.
25 vacatures bij jou in de buurt

Shiftleider Operatie

Van het lossen van de vrachtwagen tot het vullen van de schappen, als Shiftleider Operatie weet je precies hoe het moet en ben je verantwoordelijk voor een soepel en efficiënt werkproces.
153 vacatures bij jou in de buurt

Shiftleider Service

Als Shiftleider Service zorg je altijd voor een vlotte doorstroming bij de kassa’s. Daarnaast sta je elke dag in contact met klanten en als echte teamspeler coach je de medewerkers van de shift.
51 vacatures bij jou in de buurt

Supermarktmanager

Met jouw team ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de winkel. Samen draag je iedere dag bij aan het vullen van ruim 6 miljoen borden per dag!
20 vacatures bij jou in de buurt