Carrière in de Winkel

Assistent supermarktmanager

Als assistent-supermarktmanager ben je de directe managementcollega van de supermarktmanager. Je bent medeverantwoordelijk voor het reilen en zijlen in de winkel. Samen met jouw medewerkers zorg je ervoor dat de winkel draait en het altijd weer gezellig is. Jij weet als geen ander dat sfeer allesbepalend is voor blije klanten en betrokken medewerkers. Als plaatsvervanger ben je regelmatig het gezicht van de winkel. Omdat je bijna letterlijk naast de supermarktmanager staat, leer je enorm snel en veel. Met deze ervaring kan een baan als supermarktmanager een logische volgende stap zijn.

Als assistent supermarktmanager heb je:

 • minimaal een afgeronde hbo diploma;
 • enige ervaring in leidinggeven;
 • energie en de wil om te groeien;
 • een goed gevoel voor service;
 • een passie voor lekker eten.

Als assistent supermarktmanager ben je:

 • klantgericht;
 • een echte organisator;
 • vertrouwd met winkelprocessen;
 • leergierig;
 • betrokken in het ontwikkelen van medewerkers.

Werk je al bij Albert Heijn? Ga dan in gesprek met je leidinggevende, toon jouw ambitie en bespreek jouw doorgroeimogelijkheden bij Albert Heijn.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je de ambitie om supermarktmanager te worden? Ga dan naar het actuele vacature overzicht.

Retail Talent Program

Voor de talenten binnen onze groep van Assistent Supermarktmanagers bieden wij het Retail Talent Program aan. Met dit talentenprogramma kun je succesvol versneld doorgroeien naar de functie van Supermarktmanager. Als je vragen hebt over het Retail Talent Program dan kun je e-mailen naar simone.olthof@ahold.com.

Ben je nog geen Assistent Supermarktmanager bij ons, maar heb je wel interesse in het Retail Talent Program? Probeer dan eerst als Assistent Supermarktmanager aan de slag te gaan, zodat je je voor het Retail Talent Program kunt nomineren. Kijk bij het actuele vacature overzicht voor Assistent Supermarktmanager vacatures bij jou in de buurt.

Supermarktmanager

Als supermarktmanager bij Albert Heijn heb je de verantwoordelijkheid over een moderne en dynamische supermarkt. Je geeft leiding aan een grote groep medewerkers. Aan jou de taak om hen optimaal tot hun recht te laten komen en de sfeer goed te houden. Kwaliteit en gezelligheid: daarmee zorg je ervoor dat klanten én medewerkers iedere dag weer tevreden zijn. Omdat jouw winkel een centrale rol in de buurt heeft, is het aan jou de taak om een goede buur te zijn. Klanten komen immers voor meer dan boodschappen alleen. Naast het aansturen en begeleiden van mensen, houd je je ook bezig met het commercieel krachtig maken van de winkel. Als supermarktmanager word je beloond met een goed salaris en een aantrekkelijke bonusregeling. Als jij geniet van tevreden klanten én gelukkige medewerkers, is deze baan jou op het lijf geschreven.

Als supermarktmanager heb je:

 • minimaal een afgeronde hbo-diploma;
 • relevante managementervaring, waardoor je je snel thuis voelt in de retail;
 • een goed gevoel voor service;
 • een passie voor lekker eten.

Als supermarktmanager ben je:

 • commercieel gericht;
 • een inspirerende coach en heb je natuurlijk overwicht;
 • zelfkritisch en in staat om snel te schakelen als een andere aanpak vereist is.

Werk je al bij Albert Heijn? Ga dan in gesprek met je leidinggevende, toon jouw ambitie en bespreek jouw doorgroeimogelijkheden bij Albert Heijn.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je de ambitie om supermarktmanager te worden? Ga dan naar het actuele vacature overzicht.

Functies in de Winkel

Caissière

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel.
614 vacatures bij jou in de buurt

Kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker zorg je ervoor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten en iedereen die er werkt.
316 vacatures bij jou in de buurt

Manager Operatie

De Manager Operatie geeft leiding aan medewerkers verkoopklaar, shiftleiders en kwaliteitsmedewerkers
88 vacatures bij jou in de buurt

Manager Service

Als Manager Service ben je verantwoordelijk voor een vlotte doorstroming bij de kassa’s en zorg je dat er er optimale service wordt verleend bij het zelfscanplein en de servicebalie.
70 vacatures bij jou in de buurt

Manager Vers

Als Manager Vers ben je een echte expert op het gebied van onze versproducten om klanten iedere dag weer opnieuw te inspireren om gezond en lekker te eten.
70 vacatures bij jou in de buurt

Medewerker Verkoopklaar

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen.
847 vacatures bij jou in de buurt

Shiftleider Allround

Als Shiftleider Allround val je onder de Supermarktmanager en de Winkelcoördinator en stuur je shifts aan op de afdelingen Vers, Operatie en Service.
20 vacatures bij jou in de buurt

Shiftleider Operatie

Van het lossen van de vrachtwagen tot het vullen van de schappen, als Shiftleider Operatie weet je precies hoe het moet en ben je verantwoordelijk voor een soepel en efficiënt werkproces.
123 vacatures bij jou in de buurt

Shiftleider Service

Als Shiftleider Service zorg je altijd voor een vlotte doorstroming bij de kassa’s. Daarnaast sta je elke dag in contact met klanten en als echte teamspeler coach je de medewerkers van de shift.
36 vacatures bij jou in de buurt

Supermarktmanager

Met jouw team ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de winkel. Samen draag je iedere dag bij aan het vullen van ruim 6 miljoen borden per dag!
18 vacatures bij jou in de buurt