Werken op het Hoofdkantoor

Welk vakgebied kan op jouw vakkennis en inzet rekenen? 

AH Technology

Albert Heijn is the number one food retailer in the Netherlands. We’ve been inspiring customers and building trust for more than 130 years. And with over 1000 stores in the Netherlands and Belgium and 24/7 shopping on ah.nl, we’re always there for you! Now we want to take our business to the next level. By making better food accessible to everyone – and making shopping fit the way people’s live today.

Therefore we created at Albert Heijn a new unit: AH Technology. Within AH Technology we have Data, Digital en Tech departments. At AH Technology, our smart professionals work together in creating digital solutions that impact the lives of millions of people every day. We constantly rethink the way people shop, pay and even enjoy food. Making it simpler and more inspiring. That’s why we’re investing heavily in data, tech and digital. To transform from a supermarket into a leading food technology company.

Discover AH Technology. Reinventing food retail every day.

Finance

Actueel inzicht in de prestaties van de onderneming. Adequaat inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Duurzaam ondernemen. Overzichtelijke en transparante berichtgeving rondom de organisatie. Voor een sterke, concurrerende positie is goed inzicht in de actuele financiële status nodig. Weten wat de markt doet, wat acties opleveren en waar we winst behalen. Daar hebben wij onze financiële specialisten voor. Bij Business Control, waar de focus ligt op het behalen van de businessresultaten; bij Financial Reporting, waar we het overzicht nooit verliezen en bij Risk & Compliance, waar wordt gezorgd dat we voldoen aan alle regelgeving met betrekking tot risico’s en beheersmaatregelen. Ben jij een financial die niet bang is voor grote getallen? Lees meer.

Real Estate & Construction

Real Estate & Construction is verantwoordelijk voor vastgoed gerelateerde activiteiten en realiseert de beste winkellocaties. Real Estate & Construction draagt daarmee bij aan de duurzame groei van onze merken. Onze medewerkers houden zich bezig met vastgoed analyse, uitbreiding & ontwikkeling, winkelinrichting en strategisch beheer. Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan een van de grootste vastgoedbedrijven van Nederland?

E-commerce

Albert Heijn Online biedt klanten nieuwe manieren van boodschappen doen. En onze digitale formats bieden klanten uitgebreide hulp bij het onthouden en kiezen van de boodschappen. Online bestellen klanten hun boodschappen via ah.nl en de Appie app om vervolgens thuis of op het werk bezorgd te worden. Allemaal om onze klanten op een zo’n makkelijk mogelijke manier online boodschappen te laten doen. Op elk moment van de dag, zeven dagen per week en met keuze uit een assortiment van meer dan 20.000 producten. We zijn altijd in ontwikkeling, want onze medewerkers bij Online willen het iedere dag weer beter doen voor onze klanten. Hoe innovatief wil jij het hebben?

Human Resources

Het aantrekken, behouden en ontwikkelen van medewerkers die zorgen voor het succes van de organisatie, is waar het om draait bij Human Resources (HR). Daarom bieden we een professionele werkomgeving met excellente HR-processen en -producten waarin medewerkers kunnen groeien. Binnen HR kun je veel verschillende kanten op. In een operationele HR functie binnen een bedrijfsonderdeel. Of in Management Development & Learning, Employer Branding of Organization Design & Effectiveness. Met de initiatie, ontwikkeling en implementatie van beleid op het gebied van arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en arbeidsverhoudingen. Ook kun je als HR Business Partner met de business sparren, richting geven en ondersteuning bieden bij het invullen van de strategie. Ben jij er ook van overtuigd dat medewerkers het verschil maken?

Merchandising & Sourcing

Bij Merchandising & Sourcing zijn we verantwoordelijk voor de in- en verkoop van onze producten. We hebben veel impact op het dagelijks leven van onze klanten en onze werkzaamheden zijn direct terug te zien op de winkelvloer. Als category manager bij Merchandising ben je verantwoordelijk voor een deel van het assortiment, jouw eigen categorie. Je kunt het zien als je eigen winkel binnen een grotere winkel. Je houdt je bezig met commerciële targets als omzet en marge, maar ook met productontwikkeling, prijsstelling, promoties en productkwaliteit. Daarbij heb je veel contact met leveranciers.

Als inkoper bij Sourcing heb je veel invloed op de producten die klanten uiteindelijk in onze winkels kopen. Daarbij zetten wij ons vanuit sourcing in voor het verduurzamen van de keten. Jouw beslissingen hebben daarmee niet alleen directe impact op de klant, maar reiken tot in de hele keten. Een rol met grote maatschappelijk betekenis, want bij AH sourcing kun je Nederland echt helpen gezonder en duurzamer te eten.  Je werkt daarbij nauw samen met collega’s van commercie, kwaliteit en logistiek. Zo realiseren we samen de grootste en beste deals in een steeds duurzamere keten met meer klantimpact.

De afdeling Legal regelt alle juridische zaken van Albert Heijn in de breedste zin van het woord. Denk hierbij onder andere aan het opstellen en onderhouden van de algemene voorwaarden, maar ook aan het privacybeleid. Bij Albert Heijn Legal reikt je impact verder. Je biedt ook ondersteuning aan Etos, Gall & Gall en Ahold Delhaize Coffee Company in Nederland en België. Binnen legal werken we in twee teams: ‘HR, Real Estate & Franchise’ en ‘Commerce’. Deze teams houden zich bezig met alle voor de business relevante rechtsgebieden, waaronder: arbeidsrecht, franchise, vastgoed, sourcing, commerciële contracten, intellectuele eigendom, IT, mededingingsrecht, en ondernemingsrecht.

 

Met elkaar zijn we onderdeel van Ahold Delhaize. Wil je meer weten over werken bij Ahold Delhaize? Klik dan hier