Werken in de Distributie

Iedere dag nieuwe voorraad.

Wij willen dat onze 1.100 Albert Heijn winkels in Nederland en Vlaanderen iedere dag weer goed gevuld zijn. Onze medewerkers in de distributie zorgen er samen voor dat onze winkels iedere dag weer nieuwe voorraad krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen werken zij met de nieuwste systemen en technieken.

Het geheim achter het succes van Albert Heijn.

In onze distributiecentra is het 24 uur per dag een komen en gaan van tienduizenden producten. Uit de meterslange stellingen verzamelen onze medewerkers zorgvuldig hun producten die vervolgens worden afgeleverd in onze winkels. Of het nu om verse of houdbare producten gaat, we willen onze producten op tijd en onbeschadigd in onze winkels worden afgeleverd. Distributie is een van de geheimen achter het succes van Albert Heijn.

Aanpakkers!

We werken zeven dagen per week in ploegendiensten, omdat we ieder moment van de dag goed gevulde schappen willen hebben. Ook ’s nachts en in het weekend gaat het werk gewoon door, dus er is altijd wel een geschikt moment te vinden om te werken. Houd je van aanpakken en ben je zorgvuldig? Dan is werken in een distributie centrum in Geldermalsen, Hoorn, Pijnacker, Tilburg, Zaandam of Zwolle wat voor jou!

Functies in de Distributie

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker bij Albert Heijn zorg je er samen met collega’s voor dat onze 1100 Albert Heijn winkels iedere dag weer nieuwe voorraad krijgen.
8 vacatures bij jou in de buurt