Werken in de Bezorging & Productie

Gemak tot in de keuken

Als je bij Bezorging & Productie werkt, zorg je ervoor dat de boodschappen van de klanten in de bezorgauto’s geladen worden en netjes bij de klant bezorgd worden. De boodschappen die onze klanten online besteld hebben, bezorgen wij tot in de keuken, op een moment dat het onze klanten het beste uitkomt. Want we doen graag wat het beste is voor onze klanten. Kom werken op een plek die volop ontwikkelt en blijft vernieuwen!

Meer weten over werken in de bezorging? Klik snel verder!

Functies in de Bezorging & Productie

Bezorger

Als bezorger ben je het gezicht van Albert Heijn, op de weg en bij de klant.
3 vacatures bij jou in de buurt

Logistiek Allrounder

Als logistiek allrounder ben je onmisbaar. Je bent de spil in het grote geheel. Je kent alle stappen van het productieproces als je broekzak en weet iedere opstopping meteen op te sporen.
6 vacatures bij jou in de buurt

Proces lead

Als proces lead is het jouw verantwoordelijkheid om het verwerken van alle inkomende, doorgaande en uitgaande goederen zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen.
2 vacatures bij jou in de buurt

Ritbegeleider

Als ritbegeleider ondersteun je bezorgers die onderweg zijn met vragen, zodat ze de boodschappen op tijd bij de klanten kunnen afleveren.
0 vacatures bij jou in de buurt

Teamlead Delivery

Als teamleider geef je leiding aan een team bezorgers of aan een team van ritbegeleiders en planners.
5 vacatures bij jou in de buurt

Teamlead Production

Elke bestelling moet tot in de puntjes geregeld zijn, maar ook de inzet en de ontwikkeling van je mensen behoort tot verantwoordelijkheid.
5 vacatures bij jou in de buurt