Banen in Eindhoven

  • Jouw boodschappen afgeleverd tot in de keuken
  • Bezorgd wanneer het klanten uitkomt
  • Service met een glimlach
  • Eén stop shop voor Albert Heijn, Etos en Gall&Gall
  • Snel en makkelijk besteld

Word jij onze nieuwe collega?

AH Online maakt een enorme groei door. Om deze groei te realiseren zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s. Ook biedt dit volop kansen en doorgroeimogelijkheden voor AH medewerkers. Binnen AH Online krijg je de kans je leidinggevende vaardigheden (verder) te ontwikkelen. Beschik jij over goede communicatieve eigenschappen, ben je flexibel (nachtdiensten in HSC) en stressbestendig zodat onze klanten hun bestelling compleet, kwalitatief in orde en op tijd ontvangt? Solliciteer dan nu

Home shop centra

Er zijn op dit moment drie home shop centra (HSC): in Rotterdam, De Meern en Almere. Vanuit deze HSC’s kunnen we in 86% van de Nederlandse huishoudens bezorgen, inmiddels 70.000 orders per week. Wij groeien zo’n 30% per jaar en om die groei te realiseren openen we dit jaar nog een nieuw HSC in Eindhoven.

Wat zijn jouw mogelijkheden op het Home Shop Center?

Ieder HSC wordt geleid door een Manager Operations, 2 coördinatoren en ca. 15 teamleiders. Een teamleider stuurt ongeveer  30-40 allround medewerkers en magazijnmedewerkers aan. De bezorging wordt aangestuurd door 3 Managers Area Delivery die elk zo’n 35 teamleiders aansturen met in ieder team ca. 50 bezorgers. De magazijnmedewerkers en bezorgers zijn met name uitzendkrachten.

Naast de afdeling Operations hebben ook AH Online Preparation en AH Online Improvement. Preparation is verantwoordelijk voor de dagelijkse bestellingen, managen de beschikbaarheid van alle artikelen en de logistieke inrichting van de artikelen binnen de verschillende locaties. AH Online Improvement bevordert een excellente executie van de AH online processen. Zij analyseren de performance, optimaliseren de replenishment processen en brengen de logistieke processen in kaart.

AH Online

Albert Heijn Online biedt onze klanten nieuwe manieren van boodschappen doen. Online bestellen klanten hun boodschappen via ah.nl en de Appie app. De boodschappen worden thuis of op het werk bezorgd.Klanten kunnen de boodschappen ook ophalen bij een Albert Heijn Pick Up Point. Onze digitale formats bieden klanten uitgebreide hulp bij het onthouden en kiezen van de boodschappen. Thuis, onderweg en in de winkel.

Salaris calculator

Wat ga je verdienen?

Ons sollicitatieproces

Online sollicitatie formulier

1e gesprek met teamleider/manager

Online assessment

2e gesprek met manager en recruiter

Overeenkomst

1e werkdag