Wij bieden jou

Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. Dat is de impact van Albert Heijn op Nederland.
Je zorgt ervoor dat wij als retailer vooroplopen in vernieuwing en dat Nederland iedere dag lekker en gezond kan eten.
Werken bij Albert Heijn betekent onze klanten iedere dag te voorzien van de beste en gezondste producten. Hiermee bieden we alle ingrediënten voor een beter leven voor iedereen.
Jouw ontwikkeling staat centraal. Daarin begeleiden we je en helpen je jouw loopbaan vorm te geven.
Bij Albert Heijn ben je onderdeel van een groeiende, dynamisch en succesvolle organisatie. Als marktleider in Nederland lopen we, samen met jou, voorop in vernieuwing.
Een open cultuur waar je samenwerkt met collega’s die verstand van zaken hebben en net als jij graag dat extra stapje zet.

Werken bij Merchandising & Sourcing

Bij Merchandising & Sourcing zijn we verantwoordelijk voor de in- en verkoop van onze producten. We hebben veel impact op het dagelijks leven van onze klanten en onze werkzaamheden zijn direct terug te zien op de winkelvloer. Als category manager bij Merchandising ben je verantwoordelijk voor een deel van het assortiment, jouw eigen categorie. Je kunt het zien als je eigen winkel binnen een grotere winkel. Je houdt je bezig met commerciële targets als omzet en marge, maar ook met productontwikkeling, prijsstelling, promoties en productkwaliteit. Daarbij heb je veel contact met leveranciers. Als inkoper bij Sourcing heb je ook veel invloed op de producten die klanten uiteindelijk in onze winkels kopen. Je werkt nauw samen met collega’s van commercie, kwaliteit en logistiek. Die intensieve samenwerking helpt je bij het behalen van jouw doel: een goede prijs voor het juiste product tegen de juiste voorwaarden. Wil jij impact hebben op het dagelijks leven van onze klanten?