Wij bieden jou

Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. Dat is de impact van Albert Heijn op Nederland.
Je zorgt ervoor dat wij als retailer vooroplopen in vernieuwing en dat Nederland iedere dag lekker en gezond kan eten.
Werken bij Albert Heijn betekent onze klanten iedere dag te voorzien van de beste en gezondste producten. Hiermee bieden we alle ingrediënten voor een beter leven voor iedereen.
Jouw ontwikkeling staat centraal. Daarin begeleiden we je en helpen je jouw loopbaan vorm te geven.
Bij Albert Heijn ben je onderdeel van een groeiende, dynamisch en succesvolle organisatie. Als marktleider in Nederland lopen we, samen met jou, voorop in vernieuwing.
Een open cultuur waar je samenwerkt met collega’s die verstand van zaken hebben en net als jij graag dat extra stapje zet.

Werken bij Marketing, Format en Communicatie

Marketing, Format en Communicatie heeft als doel onze klanten en medewerkers te informeren, motiveren, inspireren en vermaken. Dit doen we door marketing- en communicatiecampagnes te ontwikkelen die bijdragen aan de missie van Albert Heijn: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. We spelen continu in op de actualiteit en bedenken vernieuwende campagnes en de daarbij horende content om de positie van Albert Heijn te versterken. Denk hierbij aan reputatiemanagement, events, communicatiecampagnes, social media, en persrelaties.