Wij bieden jou

Iedere dag vijf miljoen gevulde bordjes; dat is de impact van Albert Heijn op Nederland.
Je zorgt ervoor dat wij als retailer vooroplopen in vernieuwing en dat Nederland iedere dag lekker en gezond kan eten.
Werken bij Albert Heijn betekent onze klanten iedere dag te voorzien van de beste en gezondste producten. Hiermee bieden we alle ingrediënten voor een beter leven voor iedereen.
Bij de marktleider in de Nederlandse retail heb je toegang tot best in class en inspirerende opleidingen en begeleiding, waarbij jij regie houdt over jouw eigen ontwikkeling en loopbaan.
Bij Albert Heijn ben je onderdeel van een groeiende, dynamisch en succesvolle organisatie. Als marktleider in Nederland lopen we, samen met jou, voorop in vernieuwing.
Een open cultuur waar je samenwerkt met collega’s die verstand van zaken hebben en net als jij graag dat extra stapje zet.

Werken bij Legal

De afdeling Legal regelt alle juridische zaken van Albert Heijn in de breedste zin van het woord. Denk hierbij onder andere aan het opstellen en onderhouden van de algemene voorwaarden, maar ook aan het privacybeleid. Bij Albert Heijn Legal reikt je impact verder. Je biedt ook ondersteuning aan Etos, Gall & Gall en Ahold Delhaize Coffee Company in Nederland en België. Binnen legal werken we in twee teams: ‘HR, Real Estate & Franchise’ en ‘Commerce’. Deze teams houden zich bezig met alle voor de business relevante rechtsgebieden, waaronder: arbeidsrecht, franchise, vastgoed, sourcing, commerciële contracten, intellectuele eigendom, IT, mededingingsrecht, en ondernemingsrecht.