Werken bij Albert Heijn

Werk met impact op het leven van alledag

Bij de grootste en beste retailer van Nederland heb je impact op het dagelijks leven. Met vakkennis, koopmanschap, hulpvaardigheid en warme betrokkenheid bij mens en maatschappij, willen we het leven van alledag steeds aangenamer maken. Resultaat staat daarbij voorop.

Het verschil maken

We bieden ruimte voor initiatief om, individueel en als team, het verschil te maken voor onze klanten, medewerkers en buren. Sterker nog, dat verwachten wij van je. Zo ontstaan er voor jou volop mogelijkheden om echt iets voor mensen te kunnen betekenen én voor de persoonlijke ontwikkeling en groei van jezelf.

  • Respect voor elkaar
  • Goede arbeidsomstandigheden
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Steun van je leidinggevende
  • Erkenning voor prestaties

Meer over de Albert Heijn organisatie

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Albert Heijn levert heel wat op

De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Bij onze Albert Heijn hebben we een goede pensioenregeling, vakantietoeslag en een tegemoetkoming in je reiskosten. Het aantal vakantiedagen en andere vrije dagen is afhankelijk van je leeftijd en functie. Onze full time medewerkers hebben 24 vakantiedagen en 19 extra ADV-dagen (arbeidsduurverkorting). Je salaris is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en de plaats waar je werkt – winkel, distributiecentrum, bezorgservice, Pick Up Point of het hoofdkantoor. Maar waar je ook werkt, je salaris kan zich meten met de rest van de markt.

Daarnaast kennen we nog een aantal extra voordelen:

  • Korting op je boodschappen bij Albert Heijn;
  • Korting op verzekeringen;
  • Gratis (sport)clinics.

Ontwikkeling

Iedere dag beter

Wij willen onszelf iedere dag verbeteren. Bij ons krijg je de ruimte om te leren en te groeien in je vak, want wij geloven dat een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. Daarom hechten we veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, waarvoor we doelen formuleren, coaching aanbieden en feedback geven. We ondersteunen je daarbij met opleidingen en trainingen en vinden het belangrijk dat je erkend en gewaardeerd wordt.

Er zijn veel manieren waarop je bij Albert Heijn leren en werken met elkaar kunt combineren. Bij de grootste supermarkt van Nederland draagt alles bij aan onze ambitie: iedere dag beter worden.

Huiswerkbegeleiding

We vinden het erg belangrijk dat je je school of studie afmaakt. Daarom kun je in een aantal winkels gratis huiswerkbegeleiding krijgen. Professionele huiswerkbegeleiders helpen je bij het maken van je huiswerk, zodat je een diploma kunt halen en zo verzekerd bent van een goede start op de arbeidsmarkt.

Meer doen

Albert Heijn staat midden in de samenleving. Met ruim 850 winkels en in totaal zo’n 100.000 medewerkers zijn we een grote werkgever in Nederland. Dat is een verantwoordelijkheid die we meer dan serieus nemen. Bij Albert Heijn geloven we dat we met veel kleine stapjes, grote resultaten kunnen behalen. Dat als we met z’n allen iedere keer een beetje meer doen, we ook iedere keer een beetje meer bereiken. Zoals het aanbieden van huiswerkbegeleiding voor scholieren en het aanbieden van speciale opleidingsmodules en goede begeleiding voor jonggehandicapten die bij onze Albert Heijn werken.

Klik hier als je meer wilt lezen over de maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid van onze Albert Heijn.